Activitati

  • Canyoning

Canyoning la Dambovicioara

Green Adventure va propune o #SuperAventura la munte, o adevarata provocare, total diferita de ce ai facut pana acum: un program de canyoning in Cheile Oratii. 

Acest traseu de canyoning o sa va ofere o experienta montana inedita, intr-un traseu superb de canion uscat. Deci daca nu-ti place apa, canionul Oratii este alegerea perfecta pentru tine 😀!

𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐀𝐝𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐞❓

➕ Suntem singura firma de profil din Romania care iti ofera ture de canyoning cu ghizi brevetati international de IcoPro – International Canyoning Organization For Professionals. Siguranta si profesionalismul sunt pe primul loc!

𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦

Nu este necesara. La canyoning te poti baza 100% pe ghizii nostri brevetati IcoPro (International Canyoning Organization For Professionals) chiar daca esti incepator absolut. Si sa nu mai spunem ca dupa acest program o sa inveti tehnica de rapel la perfectie!

𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦

Green Adventure nu face nici un rabat la siguranta si experienta turistilor care aleg programele noastre! Pentru acest program va oferim echipamente de top, special concepute pentru canyoning*:

➕ ham cu protectie dorsala

➕ dispozitiv rapel marca Petzl, model Pirana

➕ carabiniere si lonje de asigurare Petzl

➕ casca protectie special conceputa pentru activitatea de canyoning

➕ corzi speciale de canyoning

➕ rucsac rezistent la abraziune pentru transport lucruri personale (nu este necesar sa va uzati rucsacul personal)

➕ protectii genunchi pentru eliminarea riscului de accidentare

*Activitatea de canyoning este diferita fata de tehnicile si echipamentele de alpinism si noi va oferim aceasta experienta in conformitate cu regulile stricte de siguranta IcoPro (International Canyoning Organization For Professionals).

𝐍𝐮𝐦𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞

Doar 8 locuri. In acest fel o sa te bucuri de o experienta autentica de aventura!


Detalii program "Canyoning la Dambovicioara":

➡ Plecarea la ora 06:00 pe ruta: Bucuresti – Dambovicioara. Durata transport 3 ore. 

➡ 10:00-10:30 pregatirea echipamentelor de canyoning.

➡ 6-7 ore durata program canyoning.

➡ Sosirea in Bucuresti aproximativ la ora 21, in functie de trafic. 

O sa incepem acest program cu instructajul si invatarea tehnicii de rapel. Dupa ce ne asiguram ca toti participantii au invatat aceasta tehnica o sa intram in canion, urcand un drum istoric al vechii cetati medievala Oratii.

 

 

In aceasta zi o sa parcurgem canionul, rapeland cele 11 cascade cu inaltime care varieaza de la 2 metrii pana la 30 metri. Cursul canionului este fara apa, deci o sa ne bucuram de o aventura si distractie „uscata” 💪💚!

 

 

Acest program este perfect pentru cei care isi doresc o zi plina de aventura!

 

Din seria “I told you so!”:

Canyoningul da dependenta! O sa vrei din nou, alte si alte programe #Verzi. 😁😂💚 E ok, vacanta in Samothraki va fi pe placul iubitorilor de canyoning!

 

 

 

✅ 𝐏𝐑𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌: 250 lei/persoana.

➕ Ce am inclus in pret:

✅ minim 2 ghizi de canyoning brevetati IcoPro, cu certificate valabile de Prim Ajutor.
✅ echipament complet pentru fiecare participant: corzi speciale de canyoning, hamuri cu protectie, sisteme de rapel si asigurare in conformitate cu normele IcoPro si UIAA si casca de protectie pentru un plus la partea de siguranta. Oferim pentru fiecare participant saci speciali de canyoning in care va puteti depozita recipientul de hidratare si gustari energetice.
✅ album foto digital.

Transportul pana la Dambovicioara se va face cu masini personale. Dar daca nu ai mijloc de transport personal, poti merge cu van-ul GREEN ADVENTURE in regim de car sharing.

 

In aceasta tura sunteti insotiti de minim 2 ghizi canyoning brevetati IcoPro (International Canyoning Organization For Professionals), cu certificate valabile de Prim Ajutor. Siguranta si experienta placuta a clientilor este pe primul loc!

Ai nelamuriri? Exploreaza sectiunea de intrebari frecvente.

Ce este nevoie sa aduci cu tine?

 

Doar imbracaminte adecvata conditiilor meteo din ziua de program. O sa aveti nevoie si de o pereche de ghete (bocanci) cu talpa aderenta si preferabil ciorapi din lana (lana ofera protectie termica chiar si cand se uda!).  Restul de echipamente aducem noi 🙂.

 

Hidratare si gustari energetice:

 

Va recomandam sa aveti cu voi o sticla apa 2 litri si gustari energetice (batoane proteice sau ciocolata).

 

Varsta minima de participare:

 

Acest traseu se potriveste si pentru copii cu varsta minima de 7 ani (insotiti de parinti).

 

O sa fac rapel pe perioada acestui program?

 

O daaa!!! 🙂

O sa inveti de la profesionisti tehnicile corecte de rapel si pana la finalul programului o sa capeti o experienta totala in tehnica de rapel!

Standardul de ghidaj IcoPro (International Canyoning Organization For Professionals) ofera o experienta totala de canyoning, oferind turistilor Green Adventure autonomie in rapel.

 

Ce este diferit la un program de canyoning marca Green Adventure?

 

Autonomia! Ghizii nostri brevetati IcoPro (International Canyoning Organization For Professionals) o sa va ofere o experienta autentica de canyoning, oferind turistilor din program autonomie in sesiunile de rapel. Controlul coborarii o sa fie la voi si acest lucru o sa va ofere o experinta mult mai placuta decat metoda de coborare „salam” (adica situatia in care ghizii va coboara legati in coarda si voi nu faceti nimic!).

Pe tot parcursul traseului o sa aveti asigurari suplimentare, controlate exclusiv de echipa de ghizi, deci indiferent de reactia voastra o sa fiti asigurati si blocati controlat in cazul in care o sa comiteti erori in sesiunile de rapel.

 

Avem semnal GSM pe perioada programului de canyoning?

 

De obicei programele de canyoning se desfasuara in zone remote si nu avem semnal GSM. Si nu recomandam sa aveti cu voi aparatura electronica care se poate defecta la contactul cu apa!

Deci o sa puteti publica pozele facute la canyoning pe retelele de social media decat cand ajungem in zona „civilizata” si echipa de ghizi va transfera pozele facute de ei pe perioada programului 🙂.

 

Echipamentele tehnice de canyoning sunt diferite de cele folosite in alpinism?

 

Da! Corzile de canyoning sunt diferite decat cele folosite in alpinism, hamurile de canyoning au o protectie suplimentara de PVC si dispozitivele de rapel sunt speciale de canyoning.

In programele de canyoning marca Green Adventure se folosesc numai echipamente tehnice speciale de canyoning si nu facem niciodata improvizatii!

 

De ce un program de canyoning este mai scump decat un program montan?

 

Pentru ca activitatea de canyoning este total diferita decat o drumetie montana sau o experienta de catarare!

La canyoning se folosesc mult mai multe echipamente speciale, cu preturi mari de achizitie. Ghizii de canyoning din echipa Green Adventure sunt instruiti in afara tarii si au licenta internationala IcoPro (International Canyoning Organization For Professionals). Un curs IcoPro costa aproximativ 2000 Euro de persoana si se deruleaza in strainatate, pe trasee de canyoning tehnice.

Echipamentul individual pentru fiecare turist insumeaza o valoare de aproximativ 1000 Euro/turist, deci este normal ca un program de canyoning sa coste mai mult decat o drumetie montana 🙂.

 

Am nevoie de experienta ca sa particip in acest program?

 

Nu! Oricine poate participa atata timp cat are chef de aventura si distractie!

Ghizii Green Adventure prin pregatirea si experienta lor o sa va ofere tot suportul necesar si va garantam ca o sa terminati acest program cu zambetul pe buze 😀.

 

 

 

Vrei mai multe detalii?

Contacteaza-ne pe email la adresa office@greenadventure.ro si o sa iti trimitem toate detaliile in scris. Daca vrei sa ne auzi vocea, ne poti apela la 0799.990.111.

Pasionat de canyoning? Daca vrei sa fii la curent cu turele de canyoning din Romania si strainatate, organizate de noi, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

 


Dambovicioara
Dificultate medie
canyoning
1 - 8 pers

Incluse:

  • echipament,
Data: 30.10.2021

250,00 lei

De la 250,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.