Detalii

Activitati

  • Caiac

Deja esti caiacist?

Iti place alunecarea pe apa in caiace, dar esti incepator si doresti sa inveti mai multe? Sau deja vaslesti, iti mentii echilibrul bine in caiac si ai la activ calatorii de multi kilometri?

Un caiacist cu experienta freamata la vederea valurilor si isi doreste din toata finta sa se bucure de experienta unei zile udata de spuma marii. El stie sa abordeze cu incredere situatiile mai „agitate” si are cunostinte solide in tehnicile de auto-salvare si de salvare ale partenerilor de aventura.

Daca tu te incadrezi in descrierea de mai sus, atunci cu siguranta acest curs ti se potriveste! Chiar daca deja vaslesti in caiac, cu siguranta participarea ta la acest curs o sa-ti aduca un plus major de noi cunostinte si tehnici de salvare.

Instructori curs

Echipa de instructori Green Adventure a fost formata si instruita in afara tarii si este pregatita sa livreze formula de curs corecta si adaptata procesului de invatare pentru fiecare participant in parte.

Certificari internationale obtinute de instructorii Green Adventure:

➕ British Canoe Sea Kayak

➕ British Canoe White Water

➕ British Canoe Coastal Navigation and Tidal Planning

➕ British Canoe White Water Safety and Rescue 

➕ Rescue 3

➕ World Rafting Federation

➕ International Rafting Federation.

Parcurgerea acestor certificari internationale ne-a invatat metoda corecta de predare si obtinerea lor demonstreaza competenta echipei noastre!

Suntem gata si capabili sa iti oferim experienta necesara de a ajunge sa te bucuri de joaca in valurile marii, de distractia oferita de „rock gardening” si senzatiile oferite de „rough water play”.

Locul de desfasurare a cursului

Acest program se adreseaza in special bucurestenilor si am ales ca loc de desfasurarea a acestui curs de caiac, lacul Herastrau.

Despre echipamentele folosite

Recomandarea noastra este sa folositi in acest curs propriul caiac, pentru a va deprinde tehnicile alaturi de propriul vostru „partener” de aventuri.

Daca nu aveti caiacul personal, ca experienta voastra sa fie cat mai placuta, am pus un accent puternic pe achizitia de echipamente sportive din categoria premium.

Astfel, la curs o sa vasliti in caiace marca P&H Custom Sea Kayak – model Virgo (castigatorul premiului Paddling Industry Awords) si marca Aquarius – model Travel, dupa designul celebrului arhitect de caiace  Johan Wirsén.

Alaturi de aceste echipamente „standard” o sa aveti veste de salvare, padele (vasle) speciale pentru sea kayak si spraydeck (fusta caiac).

In completare livram participantilor ca si materiale didactice echipamente specifice tehnicilor de safety: towline (sac de tractare), pompa de evacuare a apei,  paddle float. 

Experienta solicitata, varsta minima si numarul de locuri disponibile

➡ Cursul se adreseaza caiacistilor de nivel incepator si mediu.

➡ Varsta minima de participare este de 14 ani.

➡ Maxim 10 persoane.


Itinerariu

Descriere curs

Cursul o sa ia startul dimineata la ora 11:00. In prima parte a cursului va explicam anatomia unui caiac, diferentele de design si functionalitate, importanta echipamentelor de safety si cum se folosesc ele.

 

 

Dupa teorie, urmeaza practica! Ce o sa invatam si exersam astazi? Ajustarea caiacului, pozitia corecta in caiac, echilibrul, tehnica corecta de vaslit, tehnica de edge si lean, tehnica de carma cu padela, tehnica intoarcerilor pe loc la 360 grade si tehnica de brace (oprirea rasturnarii caiacului prin tehnica de sprijin in caiac). In completare o sa va predam si tehnicile de remorcare cu towline

Durata curs: cu aproximatie 4 ore.

Pret

Oferta de pret este de 190 lei/persoana*.

➕ Pretul include:

✅ Echipamente complete:

– caiace marca P&H Custom Sea Kayak si Aquarius

– padela caiac

– veste de salvare ergonomice

– spraydeck caiac

– echipamente specifice de salvare in conditii de sea kayak.

✅ Instructori licentiati international British Canoe Sea Kayak, British Canoe White Water, British Canoe White Water Safety & Rescue, Rescue 3, World Rafting Federation si International Rafting Federation.

✅ Logistica si organizare program.

Conditii meteo: in functie de conditiile meteo programul acestui eveniment se poate modifica pentru siguranta si confortul maxim a participantiilor.

Ghizi

Echipa Green Adventure are ghizii brevetati international: licenta British Canoe Sea Kayak, British Canoe White Water, British Canoe White Water Safety & Rescue, Rescue 3, World Rafting Federation si International Rafting Federation.  Deci oferim un program in care siguranta si satisfactia cursantului este pe primul loc!

Info utile

Vrei mai multe detalii despre acest curs? Este foarte simplu: contacteaza-ne pe email la adresa office@greenadventure.ro si o sa iti trimitem toate detaliile in scris. Daca vrei sa ne auzi vocea, ne poti apela la 0799.990.111.

Pasionat de caiac? Daca vrei sa fii la curent cu turele de caiac din Romania si strainatate, organizate de noi, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

 

 


Lacul Herastrau
Dificultate usoara
Caiac
1-10 persoane

Incluse:

  • echipament,
Data: 20.11.2022

190,00 lei

De la 190,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.