Detalii

Activitati

  • Munte

Green Adventure in Nepal

Everest Base Camp 5380 m – informatii si rezervari la telefon 0799.990.111

 

Sincer nu credem ca ne-a scapat vreo carte in care s-a scris despre incercarile de urcare a varfului Everest! Oare George Mallory si Andrew Irvine au reusit in 1924 sa ajunga pe varf? Poate ca da, dar nimeni nu o sa stie cu certitudine acest lucru … Dar ce este cert, in anul 1953 Sir Edmund Hillary si Tenzing Norgay au pus oficial steagul Marii Britaniei pe varful celui mai inalt munte a lumii!

Multi oameni viseaza sa ajunga pe vf. Everest (8848 m), dar nu toti pot reusi. Noi va putem duce foarte aproape de vis – la tabara de baza Everest (5380 m), la poalele celui mai înalt munte din lume. Experienta Everest Base Camp ofera nu numai fiorul si experienta celor mai aventuroase drumetii din lume, ci și sansa de a cunoaste oamenii Sherpa locali si de a te cufunda in bogata lor mostenire culturala.

Dar ce o sa facem in acest program?

In primul rand o sa calatorim! Noi credem ca cea mai interesanta parte a acestei aventuri, nu este maximul altitudinii atinse, ci calatoria cunoasterii, interactiunea si integrarea in obiceiurile si viata de zi cu zi a bastinasilor si de intelegerea si asimilarea zambetelor lor.

Fiorul și entuziasmul calatoriei in tabara de baza Everest vor deveni o amintire pe viată inca de la inceput. Calatoria incepe cu zborul din Kathmandu, printre peretii uriasi ai muntilor Himalaya pana la mica pista de aterizare sus, la Lukla, de unde incepem drumul catre maiestuosul Munte Everest. Traseul trece prin Parcul Național Sagarmatha, unde poate fi vazuta cea mai diversa flora si fauna din regiunea muntoasa. De la pini de munte la rododendroni infloriti si la altitudini mai mari pot fi observati chiar si panda rosii, foarte rari si vulnerabili.

In aceasta calatorie veti vizita printre altel celebra manastire budista Tenbouche si veti avea ocazia sa experimentati atmosfera linistita si armonioasa a calugarilor care locuiesc acolo. De asemenea, vei trece prin mai multe sate Sherpa unde vei avea sansa de a interactiona cu localnicii si de a afla despre cultura si modul lor de viata.

Pe masura ce urci din ce in ce mai sus, peisajul se schimba dramatic. De la Lobuche, te vei plimba printre rauri inghetate intr-o sălbăticie absoluta. Cand o sa ajungem la tabara de baza Everest (5380 m), o sa fim inconjurati de vederi panoramice ale munților, inclusiv Muntele Nuptse si ghetarul Khumbu si, bineînteles, maiestuosul si minunatul Munte Everest.

A doua zi putem vizita Kalapathar (5500 m), care este, de asemenea, un munte foarte faimos in aceasta regiune Himalaya. De pe varful lui Kalapathar se deschid vederi magnifice a muntelui Everest si Nuptse Amadablam Pumori, precum si a ghetarului Kumbu.

Desi calatoria EBC este una dintre cele mai frumoase si populare trasee de trekking din lume, este, de asemenea, provocatoare si ai nevoie de o conditie fizica buna.

De ce aceasta vacanta de aventura cu Green Adventure?

Acest program se va realiza in premiera in sezonul 2023. Si pentru realizarea lui am muncit mult, am discutat cu multi parteneri locali si am construit un program care ofera echilibul perfect intre aventura – efort – aclimatizare.

In Nepal ca sa ai parte de o experienta placuta de calatorie si fara surprize, ai nevoie de parteneri locali puternici si cu experienta. Si noi putem sa spunem ca am gasit partenerul perfect si impreuna o sa reusim sa va oferim o experienta marca Green Adventure! 

Testimoniale clienti

Pentru a studia review-uri primite de Green Adventure va rugam sa accesati contul nostru de Trip Advisor.

Experienta solicitata, varsta minima si numarul de locuri disponibile

Pentru a te bucura de aceasta super aventura ai nevoie de o conditie fizica buna si de o experienta de drumetii montane. Nivelul traseelor de trekking o sa fie mediu – dificil in special altitudinilor inalte de pe parcursul acestei expeditii.

Varsta minima este de 18 ani si atingerea punctelor enumerate mai sus! Daca vrei sa stii si care este varsta maxima … putem sa spunem ca nici nu o stim. Totul depinde de spiritul si conditia ta fizica!

Numarul maxim de participanti acceptati in acest program este de 10 Aventurieri. Acest lucru ofera un confort maxim prin lipsa de “inghesuiala”, o experienta unica data de atentia acordata de ghizi pentru fiecare participant, o totala siguranta pentru fiecare zi din program.

Si cel mai important aspect este spiritul de prietenie care se naste foarte repede in interiorul grupului. Chiar din prima zi o sa va faceti prieteni noi si despre interactiunea cu noi, echipa Green, putem sa spunem … dar mai bine nu ne laudam. O sa descoperiti voi singuri.

Politica Returul Platii

Acest program de vacanta externa ofera clauza contractuala de Returul Platii pentru cazul in care exista restrictii de calatorie sau situatia de sanatate personala nu iti mai permite deplasarea in perioada acestui program.

Regulile clauzei Returul Platii sunt urmatoarele:

-retur avans 100% in cazul in care exista restrictii de calatorie.

-retur avans 100% in cazul unei renuntari din motive personale anuntate cu mai mult de 30 zile calendaristice fata de data plecarii in program.

-retur avans 100% in cazul unei contaminari cu COVID-19 cu mai putin de 15 zile calendaristice fata de data plecarii in program.

-retur avans 50% in cazul unei renuntari din motive personale anuntate cu mai putin de 30 zile calendaristice fata de data plecarii in program.

-retur avans 100% in cazul unei renuntari anuntate cu mai putin de 30 zile calendaristice fata de data plecarii in program si aducerea unui inlocuitor in acest program.

Valoarea avansului tau se va constituii intr-un depozit bancar si pana la data plecarii aceasta suma o sa fie blocata si nefolosita, putand sa fie returnata conform regulilor enuntate mai sus.

Posibilitatea platii in rate fara dobanda cu cardul de cumparaturi

Green Adventure iti ofera si varianta de achizitie cu cardul de cumparaturi in 5 rate fara dobanda, cu cardul de cumparaturi a urmatoarelor banci: Credit Europe Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank, BRD Finance.*

*La achizitia cu cardul de cumparaturi, in cazul unei cereri de retur a platii, se va oprii comisionul de 5% generat de banca eminenta a cardului de cumparaturi la realizarea platii.

Conditii de calatorie In Nepal

Pentru mai multe informatii oficiale va rugam sa accesati pagina web MAE.


Itinerariu

Ziua 1: sosire in Kathmandu, vizitare oras

Orice aventura incepe cu o calatorie. Astazi este timpul sa decolam spre destinatia noastra: Nepal. Ne intalnim cu totii pe aeroportul din Otopeni, ne imbarcam in avion si lasam emotiile si sentimentele sa ne copleseasca.

Odata ajunsi la aeroportul international Tribhuvan si obtinerea vizei de pe aeroport, ne vom intalnii cu partenerii nostrii locali si vom face transferul spre hotel.

Astazi o sa descoperim primele impresii despre Kathmandu – o sa vizitam piata medievala Durbar si o sa exploram frumosul complex de palate, temple, altare si curti construite de vechii regi nepalezi între secolele al XII-lea si al XVIII-lea. De asemenea, descoperim Thamel – zona turistica vibranta cu hoteluri, restaurante si magazine in aer liber.

 

 

Seara avem o sedinta de briefing la hotel, unde vom discuta despre aspectele tehnice ale expeditiei care o sa urmeze si ne bucuram impreuna de o cina de bun venit cu dans cultural. Deci o sa avem parte de o mica petrecere.

Ziua 2: zbor catre Lukla (2850 m) – trekking catre Phading (2640 m)

Aventura incepe! Dimineata devreme suntem transferati catre aeroportul Tribhuvan pentru un spectaculos zbor de aproximativ 40 de minute spre Lukla (2850 m). Insasi aterizarea pe cea mai scurta pista din lume este o adevarata aventura.

 

 

 

De aici incepem drumetia prin asezari frumoase pentru a ne alatura in curand pe poteca principala din Churi Kharka. Urmăm malul de est al Dudh Koshi – Raul Laptelui – unde asistati la cultura tipica a teraselor din Nepal, case cu acoperis de ardezie si vederi asupra Kusum Kangaru (5 579 m).

 

 

Ajungem la Phakding (2 640 m) dupa 3 – 4 ore de mers usor. Cazare peste noapte se va va face la tea house in Phakding.

Ziua 3: Phakding spre Namche Bazaar (3440 m)

Astazi facem o drumetie provocatoare pană la Namche Bazaar (3 440 m), situat la 6-7 ore de mers de Phakding. Urcam de-a lungul malului de vest al raului Dudh Kosi pană in micul sat Toktok. Vedem pentru prima dată vârful Thamserku (6 608 m) si ajungem la Benkar (2 710 m).

 

 

Stancile de deasupra satului sunt decorate cu picturi uriase cu zeitati budiste.

 

 

Traversam podul suspendat colorat si intram in Parcul National Sagarmatha la Monjo (2 840 m). Dupa micul satuc Jorsale urmam malul raului, urcam printr-o padure de pini si traversam Dudh Kosi printr-un pod mare suspendat. 

 

 

Apoi ne confruntam cu un urcus continuu in zig-zag de 2 ore prin paduri dese de pin. La începutul serii ajungem in centrul vibrant Namche Bazar, una dintre cele mai atractive asezari din districtul Solu-Khumbu.

 

 

Cazare peste noapte se va va face la tea house in Namche Bazaar.

 

Ziua 4: zi de aclimatizare in Namche Bazaar (3440 m)

Astazi este o zi de odihna si climatizare in Namche. Pentru cei care se simt bine si in forta, se pot bucura de imaginile spectaculoase oferite de rasaritul de soare deasupra acestui pitoresc orasel.

 

 

Astazi, opțional putem sa facem o plimbare la Muzeul de Cultura Sherwi Khangba sau o drumetie de o zi la Hotel Everest View din satul Khumjung (3700 m) si spitalul Khundi din satul Khundi, primul spital construit in regiunea Khumbu de Sir Edmund Hillary si Himalayan Trust in anul 1966.

 

 

Peste noapte cazarea se va va face la tea house in Namche Bazaar.

Ziua 5: Namche Bazaar (3440 m) - Tengboche (3 860 m)

De dimineata plecam din Namche Bazaar si astazi o sa mergem aproximtaiv 5-6 ore pana la Tengboche (3 860 m). Prima parte a traseului este o poteca serpuitoare si neteda, care ofera vederi fantastice asupra Muntelui Everest (8848 m), Thamserku (6618 m), Ama Dablam (6814 m).

 

 

Traseul coboara pe malul raului si apoi urmeaza o urcare dificila de 2 ore pana la Tengboche.

 

 

Ne plimbam prin paduri de rododendroni unde traiesc cerbul mosc si „tahr” sau capra de munte din Himalaya. La locul de odihna va puteți bucura de privelisti spre muntele Kantega (6 783 m).

 

 

Tengboche, este renumit pentru Manastirea budista Tengboche (unde puteți participa la puja zilnică), Cafe Tengboche si punctul de vedere.

 

 

Cazare peste noapte se va va face la tea house in Tengboche.

Ziua 6: Tengboche (3860 m) - Dingboche (4410 m)

Astazi ne incepem calatoria coborand printr-o frumoasa padure de conifere si rododendroni, pana la frumoasa asezare Deboche de unde ai o priveliste minunata spre la Ama Dablam.

 

 

Traversam podul suspendat si privim peste apele albe ale raului Imja.

 

 

La scurt timp apare o stupa alba ca zapada cu ochi superbi care vad atotvazatori si se privesc catre Ama Dablam. Acesta este un loc minunat pentru o poza perfecta!

 

 

Apoi traseul urca usor pana în satul Pangboche (3860 m), unde o sa ajungem deasupra limitei padurii de conifere. Dupa aceea, traseul trece pe langă numeroase pasuni de fermieri, cu populatii mari de iac, inainte de a ajunge pe valea Dingboche.

 

 

Cazare peste noapte se va va face la tea house in Dingboche.

Ziua 7: odihna si relaxare in Dingboche (4410 m)

Astazi este o zi de odihna si relaxare la Dingboche (4410 m). Optional, putem sa facem o excursie de aclimatizare (5-6 ore) catre satul Chhukung (4730 m) si sa urcam pe varful muntelui Chhukung Ri (5550 m). De aici avem privelisti magnifice la varful Island Peak (6189 m) si Amphulapche (5 663 m), Baruntse (5 400 m) si lacul de gheată alba Imja Tsho.

 

 

 

Seara ne intoarcem la Dingboche si incheiem ziua in cameara de servit mesele din tea house-ul unde suntem cazati. 

Ziua 8: Dingboche (4410 m) - Lobuche (4930 m)

Dupa ce urcam 150 m pana la drumul principal, ajungem la un punct de belvedere unde avem privelisti remarcabile la muntele Tawachee (6495 m) si varful Cholatse (6440 m).

 

 

Dupa pauza noastra de pranz din Dugla (4620 m), traseul urca direct pe morena terminala a ghetarilor Khumbu timp de aproximativ o ora.

 

 

Traseul duce la un sir de monumente memoriale ale alpinistilor si șerpasilor pierduti de-a lungul istoriei de cucerire a muntilor din Himalaya.

 

 

Traseul coboara apoi putin si urmeaza partea de vest a vaii pană la Lobuche. Dupa patru pana la cinci ore de drumetie ajungem in mica localitate Lobuche, care se află la 4 930 m. Cazare peste noapte se va va face la tea house in Lobuche.

Ziua 9: Lobuche (4930 m) - Gorak Shep (5160 m) - Everest Base Camp (5350 m)

Astazi o sa fie o zi mare, o sa ajungem la Everest Base Camp!

Incepem ziua cu urcusul spre Gorak Shep (5160 m) si calatoria devine mai abrupta si mai accidentata pe masură ce traversam mai multe morene.

 

 

In curand vedem varful Pumori (7145 m) si ne lasam fermecati de aceste provelisti! De asemenea, avem primele vederi la Nuptse (7864 m), Kala Pattar (5545 m) și Muntele Everest. In partea dreapta priviți ghetarul Khumbu, o limba enorma de gheata care coboara pe versantii Everestului.

 

 

Ajungem la Gorak Shep la ora pranzului, facem o pauza de odihna si relaxare si dupa-amiaza ajungem la Everest Base Camp (5380 m).

 

 

 

In total, mergem astazi sase-sapte ore. Noaptea ne-o petrecem  la umbra celui mai înalt varf al lumii intr-o cabana la Gorakskhep, un sat semi-permanent de la fundul cascadei Khumbu.

Ziua 10: Gorak Shep (5160 m) - Pheriche (4240 m)

Dimineata devreme urcam spre Kala Pattar – Black Rock – situata la 5545 m si marcata de steagurile de rugaciune.

 

 

La acest punct de vedere – una dintre cele mai uluitoare priveliști de pe pamant – aveti o panorama de 360 de grade a gigantilor himalayeni de la Pumori si Lobuche West pana la Nuptse, Lhotse și Everest.

 

 

Ne întoarcem inapoi la Gorak Shep prin punctele de vedere ale lacurilor de gheata Pumori și Everest.

 

 

Dupa de ne bucuram de o masa gustoasa ne intoarcem in 4 ore înapoi la Pheriche situat la 4240 m.  Cazare peste noapte se va va face la tea house in Pheriche.

Ziua 11: Pheriche (4240 m) - Namche Bazar (3440 m) via Tengboche

Coboram valea Imja Khola, calatorim prin satul Dingboche cu campurile de cartofi cu ziduri de piatră si cea mai inalta asezare pe tot parcursul anului din vale.

 

 

Ajungem la manastirea Pangboche Gompa care este cea mai veche din regiunea Khumbu.

 

 

De acolo avem o urcare usoara catre micul sat Deboche, trecand pe langă pereti adanci si o padure de rododendroni. Poteca continuu urcarea catre Tengboche printr-o padure de mesteceni, conifere și rododendroni. Frumusetea singulara a muntelui Ama Dablam, izolata de toti ceilalti munti, ofera un fundal spectaculos si aminteste de inaltimea varfurilor Himalaya.

 

 

Continuam drumul spre Namche Bazar, unde o sa ne pertrecem aceasta noapte cazati la un tea house.

Ziua 12: Namche Bazar (3440 m) - Lukla (2600 m)

In aceasta zi o sa mergem timp de aproximativ 6 ore, cu o coborare obositoare de la Namche Bazaar la Dud Kosi, dupa care poteca urca pană la Monjo si apoi merge usor la Benkar, Phakding si Lukla. Cazare peste noapte se va va face in Lukla.

 

Ziua 13: zbor spre Kathmandu

Dupa micul dejun zburam in aproximativ 40 de minute de la Lukla la Kathmandu. Sosim la Aeroportul Tribhuvan si ni se asigura transfer la hotel. In aceasta  dupa-amiaza avem timp liber pentru relaxare sau cumparaturi.

 

Ziua 14: mega rafting pe raul Trishuli

Ziua va debuta cu o calatorie pitoreasca prin peisajul rural pana la Charaudi din Kathmandu, urmand autostrada Prithvi de-a lungul raului Trishuli. La final ajungem la o baza de rafting unde dupa un instructaj serios, lansam barcile la apa!

Urmeza o dupa-amiaza plina de distractie si aventura la raftingul pe valurile puternice ale raului Trishuli!

 

 

De asemenea, pe traseul de rafting puteti opta pentru sarituri de la inaltime de pe stanci pentru a adauga un fior de aventura suplimentar. Traseul de rafting se va termina la Kurintar si de acolo o sa fim adusi la Royal Beach Camp, unde o sa petrecem o seara minunata pe malul raului la foc de tabara si gratar.

 

Ziua 15: Kathmandu

Dimineata, ghidul local ne va duce la o plimbare in satul din apropiere pentru a explora traditiile locale. Pentru cine isi doreste, astazi poate sa acceseze activitati optionale precum caiac, canyoning sau rafting din nou.

 

 

Dupa o masa gustoasa, ne vom intoarce la Kathmandu cu privelistea pitoreasca a raului Trishuli alaturi. Odata ajunsi ne cazam si avem timp liber pentru relaxare si vizitare.

 

Ziua 16: la revedere, Nepal!

Ultimile ore ale vacantei de aventura in Nepal! Dar nu ne pare rau, am avut parte de o experienta si de o aventura cu adevarat extraordinara! Deci, la revedere Nepal! Sigur o sa ne mai reintalnim!

 

Ziua 17: ajungem acasa

Dupa aproape o zi intreaga petrecuta in avion si aeroporturi, ajungem inapoi in Romania. Gata, oficial calatoria noastra a ajuns la final, dar aceasta experienta cu siguranta o sa ne marcheze viata. Pentru noi este foarte clar: astazi este prima zi a restului vietii tale!

 

Pret

Oferta de pret este de 9250 lei/persoana 8325 lei/persoana*

*Daca faci o rezervare prin plata unui avans de 30% pana la data de 31.12.2022 noi iti oferim un cupon de reducere de 10% la inscriere! Si avansul tau o sa fie acoperit de clauza Returul Platii! Oferta de reducere este valabila doar pentru primele 3 inscrieri! Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi pe email la adresa office@greenadventure.ro sau la telefon 0799.990.111

➕ Acest pret include:

✅ 3 nopti cazare hotel 3* in Kathmandu cu mic dejun

✅ transfer dinspre si spre aeroport

✅ bilete avion Kathmandu- Lukla si retur

✅ cazari in tea houses pentru toata durata traseului de trekking 

✅ pensiune completa (mic dejun, pranz si cina) pentru toata durata traseului de trekking 

✅ cafea si ceai pentru toata durata traseului de trekking 

✅ cazare o noapte in tabara de rafting Trishuli si pensiune completa pentru mese

✅ program de rafting pe raul Trishuli

✅ transfer privat Kathmandu – Trishuli – Kathmandu

✅ transfer privat la și de la punctele de inceput și de sfarșit ale traseului de trekking

✅ ghizi locali profesionisti cu experienta vasta si acreditati de guvernul nepalez

✅ leader de grup si ghid montan atestat din echipa Green Adventure

✅ trusa de prim ajutor si oximetru

✅ card TIMS (Trekkers’ Information Management System) și permis parc national pentru regiunea Everest

✅ un porter pentru 2 persoane, cu limita de 13 kg/persoana

✅ asigurare adecvata pentru tot personalul local, inclusiv porteri

✅ harta de drumetie pentru fiecare participant

✅ o surpriza pentru fiecare participant la plecare

✅ la cerere putem sa oferim gratis saci de dormit caldurosi si dezinfectati si saci impermeabili

➖ *Pretul nu include:

➡ Biletul international de avion Bucuresti – Kathmandu – Bucuresti. Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi.

➡ Viza Nepal (40 USD) – se obtine in aeroport la aterizare in Kathmandu

➡ Pranzul si cina in afara programului de trekking, cu exceptia celor mentionate mai sus

➡ Asigurare de calatorie – rebuie să fie valabila pentru asistenta medicala de urgenta

➡ Evacuare medicala în caz de urgenta (poate sa fie acoperita de clauza speciala din asigurarea de calatorie)

➡ Cheltuieli suportate din cauza accidentelor, alunecării de teren, grevelor, tulburarilor politice, conditii meteo, zboruri intarziate etc

➡ Cheltuieli cu caracter personal, cum ar fi bauturile alcoolice, bauturi racoritoare, apa imbuteliata, apa calda

➡ Taxele pentru dus fierbinte (pret intre 5 – 10 USD, in functie de altitudine), incarcare telefon, servicii de spalat rufe

➡ Bacsis pentru ghizii locali si porteri

Modalitatea de plata:

-rezervare ferma: avans de 30% la inscriere

-rata 1: 30 % din tariful total se achita pana la data de 10 ianuarie 2023

-rata 2: 40% din tariful total se achita pana la data de 20 februarie 2023.

Green Adventure iti ofera si varianta de achizitie cu cardul de cumparaturi in 5 rate fara dobanda, cu cardul de cumparaturi a urmatoarelor banci: Credit Europe Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank, BRD Finance.**

**La achizitia cu cardul de cumparaturi, in cazul unei cereri de retur a platii, se va oprii comisionul de 5% generat de banca eminenta a cardului de cumparaturi la realizarea platii.

Politica Returul Platii:

Acest program de vacanta externa ofera clauza contractuala de Returul Platii pentru cazul in care exista restrictii de calatorie sau situatia de sanatate personala nu iti mai permite deplasarea in perioada acestui program.

Regulile clauzei Returul Platii sunt urmatoarele:

-retur avans 100% in cazul in care exista restrictii de calatorie.

-retur avans 100% in cazul unei renuntari din motive personale anuntate cu mai mult de 30 zile calendaristice fata de data plecarii in program.

-retur avans 100% in cazul unei contaminari cu COVID-19 cu mai putin de 15 zile calendaristice fata de data plecarii in program.

-retur avans 50% in cazul unei renuntari din motive personale anuntate cu mai putin de 30 zile calendaristice fata de data plecarii in program.

-retur avans 100% in cazul unei renuntari anuntate cu mai putin de 30 zile calendaristice fata de data plecarii in program si aducerea unui inlocuitor in acest program.

Valoarea avansului tau se va constituii intr-un depozit bancar si pana la data plecarii aceasta suma o sa fie blocata si nefolosita, putand sa fie returnata conform regulilor enuntate mai sus.

IMPORTANT: In functie de conditiile meteo, activitatile din program se pot modifica sau chiar programul sa sufere modificari la fata locului!

Ghizi

Green Adventure ofera pentru acest program ghizi turistici si montani brevetati, cu o mare experienta de expeditii montane. 

Info utile

Ai nelamuriri? Exploreaza sectiunea de intrebari frecvente.

Ce este nevoie sa aduci cu tine?

Bagajul personal trebuie sa includa urmatoarele:

➡ O pereche de bocanci de drumetie 3 sezoane cu talpa aderenta
➡ O pereche de sandale pentru drumetie
➡ Bete de trekking
➡ Sosete tehnice de trekking subtiri de vara si groase pentru sezon de iarna
➡ Doua bluze de copr de lana merinos sau fleece
➡ Jacheta Gore-Tex
➡ O jachetă groasa cu puf
➡ O pereche de manusi cu captuseala Gore-Tex  sau manusi de schi
➡ Lotiune de protectie solara SPF 10 până la 30 si un stick de buze cu protectie solară SPF 10 până la 30
➡ Un bidon de apa de un litru (optional si purificator/filtru de apa)
➡ Recomandam tricouri din merinos (maxim 2 bucati) si bluze/camasi cu maneci lungi (maxim 2 bucati)
➡ Trei perechi de pantaloni de trekking 
➡ Un rucsac capacitate 25-35 l pentru rucsacul de zi
➡ Lanterna frontala (cu baterii suplimentare)
➡ Palarie/sapca/buff de soare
➡ Sac de dormit confort -20 (daca nu ai asa ceva, iti frunizam noi fara costuri suplimentare)
➡ Trusa personala de prim ajutor (vom avea si trusa de prim ajutor de grup)
➡ Articole de toaleta (periuta de dinti, pasta de dinti, deodorant, sapun, role de hartie igienica, prosop de baie)

Varsta minima pentru participare?

18 ani! Aceasta calatorie este una solicitanta si este nevoie de o experienta anteriora acumulata in drumetii montane medii/lungi.

Conditie fizica solicitata?

De la mediu in sus. Daca esti apt sa faci o drumetie montana pe un teren mediu de 8 ore, atunci esti pregatit sa te bucuri la maxim de aceasta vacanta de aventura!

Vrei mai multe detalii?
Contacteaza-ne pe email la adresa office@greenadventure.ro si o sa iti trimitem toate detaliile in scris. Daca vrei ne poti apela la 0799.990.111.

Pasionat de vacante de aventura? Daca vrei sa fii la curent cu programele noastre din Romania si strainatate, organizate de noi, aboneaza-te la newsletter, urmareste-ne pe Facebook sau alatura-te grupului nostru din Facebook: Prietenii Green Adventure! 


Nepal
Dificultate grea
munte
1 - 10 pers
Daca faci o rezervare prin plata unui avans de 30% pana la data de 31.12.2022 noi iti oferim un cupon de reducere de 10% la inscriere! Si avansul tau o sa fie acoperit de clauza Returul Platii! Oferta de reducere este valabila doar pentru primele 3 inscrieri!

Incluse:

  • cazare,
  • masa,
  • echipament,
Perioada: 02.04.2023 - 18.04.2023

9.250,00 lei 8.325,00 lei

De la 9.250,00 lei 8.325,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii
Reducere!

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.