Detalii

Activitati

  • Caiac

Delta Dunarii in Luna Martie

Delta Dunarii este un loc cu adevarat unic, iar finalul lunii martie ne ajuta sa o descoperim in plina primavara, cand natura se trezeste la viata si ne putem bucura de salbaticia si autencitatea acestui loc! 

Dorim sa navigam alaturi de localnici pe canalele salbatice ale Deltei Dunarii, sa fim alaturi de oameni frumosi si indragostiti de Natura, sa vedem si sa intelegem viata aspra a pescarilor din Delta si alaturi de ei sa servim o masa pescareasca cu adevarat autentica si sa ciocnim un pahar de vin sau tuica fiarta. Dupa gustul fiecaruia! 😀

De ce sa mergi cu Green Adventure?

✅ ghizi montani brevetati.
✅ lejeritate: la cerere oferim transport, deci nu trebuie sa te stresezi cu condusul! Transportul se realizează cu Van-uri de maxim 8 persoane. 
✅ ai parte de o surpriza Green si o tombola in care 𝒐𝒇𝒆𝒓𝒊𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒖𝒏 𝒃𝒖𝒇𝒇 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒔𝒊𝒈𝒍𝒂 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑨𝒅𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒍𝒂𝒏𝒂 𝒎𝒆𝒓𝒊𝒏𝒐𝒔, oferit in parteneriat cu 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐫 – 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞 (www.bluebear.ro). 😀


Itinerariu

Cand?

Sambata, 27 Martie! O sa plecam la prima ora din Bucuresti cu Van-urile puse la dispozitie de Green Adventure si seara o sa fim inapoi la casele noastre, cu sufletul plin dupa experienta acestei zi petrecuta in Natura!

Ce facem in Delta Dunarii?

Aventura noastra o sa porneasca din satul Partizani, locul in care o sa ne intalnim cu prietenii nostri pescari, oameni dintr-o bucata care toata viata lor si-au petrecut-o pe „balta”. O sa-i cunoasteti pe Marcone, Razvan … si alti eroi ai acestei povesti; adica oameni autentici, copii ai acestui loc, pescari, barcagii si chiar bucatari (si inca unii foarte buni!).

Satul Partizani o sa fie locul terminus al deplasarii noastre cu masinile si de aici ne imbarcam in barcile pescaresti. Impreuna cu pescarii o sa descoperim frumusetea Deltei intr-un sezon cu zero aglomeratie! Timp de aproximativ o ora si jumatate o sa fim plimbati pe canalele si o sa redescoperim o Delta cu adevarat salbatica!

La un moment dat o sa ajungem cu barcile pe o mica insula aflata undeva in salbaticie, locul unde o sa descoperim o colonie autentica de pescari. Adica o sa puteti vedea live unde traiesc, cum traiesc si ce inseamna sa fii pescar in Delta Dunarii. 

Odata debarcati pe aceasta insula Marcone, pescarul chef, alaturi de ajutoarele lui, o sa ne pregateasca la foc de lemne un meniu pescaresc de vis! Ciorba de peste, pestele prajit in stil pescaresc o sa ne ofere un deliciu culinar de exceptie! Si da este adevarat: ciorba de peste se prepara in Delta Dunarii cu apa din Dunare 😀! Si portiile de mancare nu sunt la ca la restaurant, oferite la gramaj; aici mananci pana faci „poc” 😀!

Program:

– ora de intalnire o sa fie la 5:45 la Unirii Horoscop si plecare la ora 6:00. 
– in jurul orei 10:30 ajungem in satul Partizani din jud. Tulcea.
– cu aproximatie la ora 11:00 suntem imbarcati in barcile pescaresti; explorarea si aventura nautica incepe.
– in jurul orei 12:30 ajungem pe insula pescarilor, locul unde o sa servim masa pescareasca gatita „live” in fata noastra, o sa socializam si o sa bem vin si tuica fiarta.

– in jurul orei 15:30 o sa ajungem inapoi cu barcile in Partizani; debarcam, ne imbratisam gazdele de „la revedere” si ne suim in Van-urile Green. 

– cel mai tarziu, la ora 21:00 suntem inapoi in Bucuresti.

Numar maxim de participanti:

Maxim 14 persoane. Si ca programul sa se poata realiza, este nevoie de minim 7 persoane.

Pret

✅ 𝐏𝐑𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌: 290 de lei.
 

➕ Ce am inclus in pret:
☑ ghizi insotitori de grup din echipa Green Adventure.
☑ transport tur-retur cu Van-uri capacitate 9 persoane (dar incarcarea o sa fie de maxim 7 turisti + 1 ghid).
☑ ghizi localnici pentru plimbarea cu barca in Delta Dunarii.
☑ veste de salvare pentru fiecare participant.
☑ meniul de pranz perscaresc (felul 1 ciorba de peste si felul 2 peste prajit in stil pescaresc).
☑ taxa de bac pentru traversarea pe apa din localitatea Nufaru.
 
In pret nu s-a inclus:
-taxa de vizitare a Deltei Dunarii (fiecare persoana inscrisa in program o sa plateasca online o taxa de 5 lei).
 

Ghizi

Veti fi insotiti de 1 sau 2 ghizi nationali brevetati (in functie de marimea grupului de turisti) cu certificat valabil de Prim Ajutor.

Info utile

Ce sa aveti la voi:

permisele turistice pentru vizitarea Deltei Dunarii (ele se elibereaza online accesand acest link)

– imbracaminte adecvata pentru prognoza meteo anuntata cu o zi inainte de plecarea in program

– recomandam o geaca din material windstopper pentru perioada petrecuta in plimbarea cu barca

– apa de baut (minim 2 l)

– ochelari si crema pt protectie solara

– gustari energetice (batoane proteice, ciocolata sau glucoza) pentru un plus de energie 😊.

ATENTIE! Stim ca este neplacut, dar este necesar: pentru siguranta intregului grup, pe durata deplasarii cu van-ul Green Adventure, purtatea mastii in interiorul masinii este OBLIGATORIE.


Delta Dunarii
Dificultate usoara
Caiac
14

Incluse:

  • masa,
  • transport,
Data: 27.03.2021

290,00 lei

De la 290,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.