Detalii

Activitati

  • Munte

Despre bucuria de a darui

Acest program este despre munte dar si despre bucuria de a darui. Este despre Vf. Ivanetu, pe care il vom descoperi pe un traseu nemarcat, dar si despre bucuria de a fi noi insine Mos Craciun pentru cativa copii defavorizati din zona Gura Teghii, judetul Buzau.  

Acesta este cadoul nostru pentru ei si ne-am bucura sa va avem alaturi de noi si sa reusim sa aducem bucurie cat mai multor copii. 

Poate ca stiti deja, dar una din dorintele noastre este ca in fiecare an sa oferim ceva bun inapoi oamenilor, naturii, locului unde ne desfasuram activitatea.  Este felul nostru de a multumi. Este #GivingBack in stilul Green Adventure.

Suma mentionata la pretul acestui eveniment = suma minima pentru a cumpara cadouri pentru copii din zona, care se prea poate sa ne insoteasca in drumetie. 

Ne putem ocupa noi de cumpararea cadourilor sau puteti sa veniti cu acestea deja cumparate si ambalate. Este alegerea fiecaruia, dar avem nevoie de inscrierea la eveniment in avans, pe adresa office@greenadventure.ro,  astfel incat sa stim cati copii putem face fericiti si cati participanti vom avea pe drumul spre vf.  Ivanetu.

De ce am ales Vf. Ivanetu

#GivingBack este dorinta noastra de a contribui in bine, iar judetul Buzau este locul nostru preferat de joaca: 

>> pe raul Buzau, avem din primavara pana in toamna progame de rafting,

>> pe lacul Siriu, ne bucuram si ne balacim toata vara in caiace,

>> in apropiere de Gura Teghii am deschis cel mai drag loc: Green Camp Adventure Glamping, 

>> drumetiile in zona ne incanta constant privirile si ne umplu de energie buna, indiferent ca e vorba de Penteleu, Lacul Vulturilor, Cascada Casoca sau Bolovanul Mortatului.

>> #SalvatiBascaMare este proiectul nostru de suflet prin care incercam sa salvam de la distrugere acest rau superb de munte.

>> si nu in ultimul rand, prietenii de la Societatea Exploratorilor au montant un stalp pe vf. Ivanetu care ii atesta inaltimea de 1.191 m si ne-am bucura sa ii descoperim traseul nemarcat. 

Un program in stilul Green

Din programul nostru montan nu va lipsi rasfatul culinar „Felicitari Aventurierule!” si o Surpriza Green: o tombola in care 𝒐𝒇𝒆𝒓𝒊𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒖𝒏 𝒃𝒖𝒇𝒇 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒔𝒊𝒈𝒍𝒂 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑨𝒅𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒍𝒂𝒏𝒂 𝒎𝒆𝒓𝒊𝒏𝒐𝒔, oferit in parteneriat cu 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐫 – 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞.   

Itinerariu

Cand?

Duminica, 20 Decembrie, ne vedem in apropiere de Ivanetu si ne bucuram de o zi de iarna, pe munte, alaturi de copii din aceasta comunitate. 

Ce facem?

Posibil sa o luam prin Nemertea si mai intai sa ne oprim la copii din Gura Teghii. Posibil sa alegem traseul mai usor prin Plostina sau sa urcam direct din satul Ivanetu. 
Frumusetea acestei zile este ca ne ofera atat de multe optiuni, toate la fel de interesante, incat nu am luat o decizie pe unde vom urca. Va fi o surpriza, pe care o vom comunica cu 2-3 zile inainte de eveniment! 

Program:

 – avem 7 locuri disponibile in van-ul Green Adventure. Cu cei care aleg sa mearga cu noi, ne vom intalni la ora 5:45 la Unirii, Hotel Horoscop, iar plecarea va fi la ora 6:00. 

– in jurul orei 10:00 ajungem la punctul de intalnire si in functie de vreme si diverse alte detalii, stabilim daca incepem urcarea spre vf sau mai intai suntem Mos Craciun pentru cei mici!

Urmeaza 4 – 6 ore de mers pe dealuri si munti, de admirat peisaje desprinse din povestile lui Creanga si de respirat aer curat de munte. 

– sosire in Bucuresti in jurul orei 22:00, in functie de trafic/program. 

Pret

✅ 𝐏𝐑𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌: minim 129 de lei.  

Acest cost il achitati pe site, doar daca doriti sa ne ocupam noi de cumpararea cadourilor pentru Craciun pentru copii!

⚠️ Daca doriti sa cumparati personal cadourile, va rugam doar sa ne trimiteti un mail in care sa va exprimati dorinta de a participa la acest eveniment; ar fi bine sa avem o evidenta a nr. de persoane participante,  sa stim cati copii pot beneficia de o surpriza de Mos Craciun!    

Cadoul nostru pentru voi: 
☑ minim 2 ghizi montani brevetati cu certificat valabil de Prim Ajutor pe un traseu nemarcat in Muntii Ivanetu, judetul Buzau.
☑ o surpriza Green si o tombola in care 𝒐𝒇𝒆𝒓𝒊𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒖𝒏 𝒃𝒖𝒇𝒇 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒔𝒊𝒈𝒍𝒂 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑨𝒅𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒍𝒂𝒏𝒂 𝒎𝒆𝒓𝒊𝒏𝒐𝒔, oferit in parteneriat cu 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐫 – 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞 (www.bluebear.ro) 😀.
 
⚠️ Pentru cei care nu au masina personala, dar doresc să ajunga la destinatie cu Van-ul pus la dispozitie de Green Adventure, costul transportului se plateste separat in dimineata plecarii si este de 60 lei/persoana.
 
INFORMARE: organizatorul isi asuma decizia de a schimba programul in cazul conditiilor meteorologice nefavorabile.

Ghizi

Veti fi insotiti de minim 2 ghizi montani brevetati cu certificat valabil de Prim Ajutor.

Info utile

Ce sa aveti la voi:

– obligatoriu – bocanci de munte, 3 sezone – pentru siguranta grupului ne asumam dreptul sa refuzam participarea in program a turistilor care se prezinta fara incaltamintea corecta (bocanci care acopera glezna)!

– parazapezi, 

– ciorapi de lana grosi, speciali pt hiking, 

– imbracaminte adecvata pentru prognoza meteo anuntata cu o zi inainte de plecarea in program,

– 1 tricou de schimb, preferabil din lana merinos sau poliester (se usuca mai repede si este perfect pentru efort prelungit),

– jacheta windstopper sau goretex,

– o sticla cu apa de 2 l/ preferabil 2 sticle de 1 l,

– frontala,

– ochelari si crema pt protectie solara,

– mancare la pachet si gustari energetice (batoane proteice, ciocolata sau glucoza) pentru un plus de energie 😊.

ATENTIE: pentru siguranta intregului grup, pe durata deplasarii cu van-ul Green Adventure, purtatea mastii in interiorul masinii este OBLIGATORIE. 


Ivanetu, jud. Buzau
Dificultate usoara
munte
25
Data: 20.12.2020

129,00 lei

De la 129,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.