Initiere in mersul cu Rachetele de Zapada!

Cand ai incercat ultima data ceva nou? 
Acum e momentul sa ne bucuram de zapada minunata de care avem parte in aceasta iarna! Vino sa te initiem in mersul cu rachetele de zapada si sa te bucuri de o experienta inedita: o tura cu rachetele de zapada!  

O sa fie super distractiv sa mergi prin zapada fara sa te afunzi in ea! Nu e nevoie sa ai tu rachete, asiguram noi tot echipamentul necesar! Nu este nevoie nici de experienta anterioara, iti vom arata noi tot ce trebuie sa stii!

Tu trebuie sa vii doar echipat de munte, conditii de iarna, si pregatit pentru distractie!  

De ce sa mergi cu noi?

✅ ghizi montani brevetati.
✅ numar mic de participanti, maxim 16 participanti – in acest fel avem o dinamica si o organizare mult mai buna.
✅ un picnic traditional pe care o sa-l servim la Stana Paltinu
✅ lejeritate: la cerere oferim transport, deci nu trebuie sa te stresezi cu condusul! Transportul se realizează cu Van-uri de maxim 8 persoane. 
✅ ai parte de o surpriza Green si o tombola in care 𝒐𝒇𝒆𝒓𝒊𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒖𝒏 𝒃𝒖𝒇𝒇 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒔𝒊𝒈𝒍𝒂 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑨𝒅𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒍𝒂𝒏𝒂 𝒎𝒆𝒓𝒊𝒏𝒐𝒔, oferit in parteneriat cu 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐫 – 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞 (www.bluebear.ro). 😀  


Cand?

Sambata, 23 ianuarie, te initiem in mersul cu rachetele de zapada! Cu asa zapada frumoasa si abundenta a sosit momentul sa incerci ceva nou, amuzant si accesibil in aceasta iarna! Vino sa te initiem in mersul cu rachetele de zapada! 

Ce facem?

Pornim de la Conacul Ursului spre Stana Paltinu unde vom ajunge dupa aproximativ 1-2 ore de mers, timp in care invatam pas cu pas cum sa mergem cu rachetele de zapada, ne amuzam cum nu ne afundam pana la brau in “marea alba a fulgilor de nea” si ne bucuram de zapada ca in copilarie!

Timpul trece repede si cat ai zice “zapada” ajungem la Stana Paltinu. Nu-i asa ca aici ar merge un picnic taranesc cu produse traditionale din zona?
Noi asa consideram, asa ca exact asta vom face!

Ne relaxam si ne bucuram de merindele gustoase si de zapada pura, dupa care o luam inapoi din loc inapoi spre Conacul Ursului. 

Program:

– intalnirea la ora 5:45 la Unirii Horoscop si plecare la ora 6:00;
– deplasare pe Ruta Bucuresti – Pitesti – Curtea de Arges – Arefu – Conacul usrului, unde ajungem in jurul orei 10:30;
– intrare in traseu in jurul orei 11:30 si revenire dupa 4-5 ore, in functie de ritmul de mers al grupului, timp in care am inclus si o pauza de picnic traditional la Stana Paltinu, asigurata de noi! 
– sosire in Bucuresti in jurul orei 22:00, in functie de trafic.

✅  𝐏𝐑𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌: 169 de lei.

⚠️ Pentru cei care doresc să ajunga la destinatie cu Van-ul pus la dispozitie de Green Adventure, pretul programului cu transport inclus este de 219 lei.

➕ Ce am inclus in pret:
☑ minim 2 ghizi montani brevetati cu certificat valabil de Prim Ajutor.
☑ optional: serviciul de transport.
☑ un picnic cu produse traditionale la Stana Paltinu.
☑ o tombola in care 𝒐𝒇𝒆𝒓𝒊𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒖𝒏 𝒃𝒖𝒇𝒇 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒔𝒊𝒈𝒍𝒂 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑨𝒅𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒍𝒂𝒏𝒂 𝒎𝒆𝒓𝒊𝒏𝒐𝒔, oferit in parteneriat cu 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐫 – 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞 (www.bluebear.ro) 😀.
 
In pret nu s-a inclus:
– gustari si alte mese in afara de picnicul de la Stana Paltinu.
– transportul optional.
 
INFORMARE: organizatorul isi asuma decizia de a schimba programul in cazul conditiilor meteorologice nefavorabile.

Veti fi insotiti de minim 2 ghizi montani brevetati cu certificat valabil de Prim Ajutor.  Acestia va vor initia in mersul cu rachete de zapada, pe un traseu sigur, ideal pentru incepatori. 

Ce sa aveti la voi:

– obligatoriu – bocanci de munte, 3 sezone – pentru siguranta grupului ne asumam dreptul sa refuzam participarea in program a turistilor care se prezinta fara incaltamintea corecta (bocanci care acopera glezna)!

– parazapezi,

– ciorapi de lana grosi, speciali pt hiking,

– imbracaminte adecvata pentru prognoza meteo anuntata cu o zi inainte de plecarea in program,

– 1 tricou de schimb, preferabil din lana merinos sau poliester (se usuca mai repede si este perfect pentru efort prelungit),

– jacheta windstopper sau goretex,

– o sticla cu apa de 2 l/ preferabil 2 sticle de 1 l,

– frontala,

– ochelari si crema pt protectie solara,

– mancare la pachet si gustari energetice (batoane proteice, ciocolata sau glucoza) pentru un plus de energie 😊.

ATENTIE: pentru siguranta intregului grup, pe durata deplasarii cu van-ul Green Adventure, purtatea mastii in interiorul masinii este OBLIGATORIE.


Arefu - Conacul Ursului
Dificultate usoara
munte
16

Incluse:

  • masa,
  • echipament,
Data: 23.01.2021

169,00 lei

De la 169,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.