Detalii

Activitati

  • Rafting

De ce rafting pe Cerna?

Raul Cerna … sau altfel numit, Soca Romaniei. Poate cel mai frumos si pitoresc traseu de rafting din Romania. O apa limpede si curata, comparabila cu raul Soca din Slovenia. Cerna tranziteaza statiunea Herculane si o tura de rafting pe acest rau este o experienta unica care trebuie incercata. Raul Cerna ofera conditii perfecte de rafting in special in lunile Aprilie si Mai.

Cine poate participa?

Cine este adult si are chef de distractie si aventura :). Nu sunt necesare cunostinte anterioare.

Siguranta inainte de toate

Totul se desfasoara in deplina siguranta datorita ghizilor brevetati IRF (International Rafting Federation), Rescue 3 si British Canoe Union White Water Safety & Rescue.


Itinerariu

Durata program Rafting pe Cerna

 

2-3 ore, in functie de debitul raului.

 

 

Lungime traseu:

in functie de sectorul ales, maxim 15 km.

Echipament Rafting:

Barci de rafting din cel mai bun material (Hypalon), echipament de protectie (costum neopren, incaltaminte neopren, casca) care ofera confort termic, veste de salvare cu flotabilitate net superioara fata de cele obisnuite.

Pret

Oferta de pret Rafting pe raul Cerna:  250 lei/persoana.

Servicii incluse in pret:

  • instructaj
  •  echipament complet de ultima generatie (barci speciale de rafting, costum de neopren, incaltaminte de neopren, veste de salvare si casti).
  • ghizi de rafting brevetati international de World Rafting Federation, International Rafting Federation si tehnicieni de salvare in rauri montane cu licente Rescue 3 si British Canoe Union White Water Safety & Rescue.
  • poze profesionale facute de pe mal de-a lungul traseului de rafting.

 

Ghizi

 

Fiecare ghid Green Adventure este instruit in afara tarii si are brevete internationale de genul World Rafting Federation, International Rafting Federation, Rescue 3 si British Canoe Union. In concluzie sunteti 100% in siguranta si aveti certitudinea ca o sa fiti si distrati :).

 

Info utile

Cum ma inscriu ?
Ne contactati prin mail sau telefon si va oferim toate detaliile despre tura de rafting pe Jiu. Avem posibilitatea de a suplimenta numarul de barci si ghizi, pentru a putea organiza ture de rafting pentru grupuri mari.

Daca vrei sa fii la curent cu turele de rafting pe Jiu pe care le organizam, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook! 

Daca vrei sa ne insotesti intr-un program de super rafting pe raul Jiu, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon.


Cerna
Dificultate grea
Rafting
1 - 20 pers
* Pentru grupuri de peste 20 persoane se ofera reduceri

250,00 lei

De la 250,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.