Activitati

  • Caiac

De ce Rasfatul de Joi?

Aproape ca nu iti vine sa crezi ca si in cursul saptamanii, dupa programul de munca, te poti bucura de o tura de caiace in Delta! O Delta autentica cu nuferi, canale si colonii de pasari.

In fiecare zi de joi, orele 18:30, va dam intalnire in sat Posta, jud. Giurgiu, la doar 25 km de Bucuresti, unde ne bucuram impreuna de o seara pe apa, in caiace, iar la ora 22:00 o sa fiti inapoi in Bucuresti!

In afara de faptul ca o sa vaslesti in caiac pe canalele salbatice ale Deltei, o sa intram pe lacuri pline cu nuferi, o sa vedem colonii de pasari salbatice si la final de program o sa te bucuri de o experienta culinara autentica: un bors de peste pescaresc!

Da, iti aducem Delta la doar 25 km de Bucuresti!

In dorinta noastra de a descoperi cele mai frumoase locuri pentru caiac, am ajuns intr-un loc special. Si acel loc se numeste Delta Argesului, la o scara mai mica identica cu Delta Dunarii, dar la o distanta de doar de 25 km de Bucuresti.

Numar de locuri disponibile

Doar 20. Deci primul venit, primul servit 😁.


Ziua, ora si locul de intalnire

Ziua aleasa pentru acest program: in fiecare zi de joi a lunii!
Ora: ora 18:30
Locul de intalnire: satul Posta (jud. Giurgiu), la doar 30 minute de condus din Bucuresti!
Ora de intoarcere in Bucuresti: in jur de ora 22:00.
Scopul programului: sa vaslim in caiace si sa descoperim un loc special – Delta Argesului!

La ce te poti astepta?

Inchipuiti-va un labirint de canale inguste cu apa curata, vegetatie luxurianta, intersectii de canale care dau in mici lacuri cu nuferi, colonii de pasari salbatice (o multime de specii protejate la nivel European), pesti care sar din apa …

Si la toate lucrurile frumoase prezentate mai sus adaugati un apus de soare superb peste acest loc de poveste!

Aceasta Delta a Argesului ne ofera cea mai frumoasa, salbatica si pitoreasca varianta de ture in caiace, depasind cu mult alte locatii “clasice” de langa Bucuresti.

Si cum va invitam intr-o Delta, nu poate sa lipseasca din program borsul de peste!  

Meditatie in Natura si miscare in aer liber

Caiacul va aduce la nivelul apei, un loc perfect pentru a va bucura de alunecarea domoala, pentru a va relaxa complet si a uita de grijile vietii cotidiene. Ofera un sentiment unic de libertate, similar cu meditatia si ajuta la reducerea stresului.

Plimbarea intr-un caiac este un exercitiu excelent pentru intregul corp!

O mulțime de grupe musculare sunt implicate in acest exercitiu: umeri, biceps, triceps, spate, piept. Daca esti printre cei curajosi si o sa incerci si “mersul pe caiace”, atunci sigur iti antrenezi si muschii piciorelor 😀.

Distractie maxima

Daca ai venit cu chef de distractie, atunci nu o sa putem sa te dezamagim. Ghizii nostri sunt pregatiti sa iti ofere adevarate batalii navale, stropiri si ceva care nu o sa regasesti in alta parte: mersul pe caiace! O sa vezi tu “live” despre ce vorbim aici 😀.

Pretul pentru acest program este de 150 lei/persoana 

➕ Pretul include: 

✅ oferim echipamente profesionale complete pentru o aventura confortabila si sigura.

✅ caiacele folosite sunt perfecte pentru persoanele fara experienta, dar si pentru cei cu experienta, aflati in cautarea distractiei si a aventurii.

✅ ghizi cu brevetare British Union.

✅ o masa sub forma unui bors pescaresc autentic, gatit la foc de lemne de catre gazdele noastre (pestele este proaspat, pescuit special pentru noi din Delta Argesului si borsul este pregatit din mai multe sortimente de peste).

✅ poze pe intreg traseul cu aparate waterproof.

✅ o experinta spectaculoasa in mijlocul naturii.

Transportul pana la punctul de intalnire nu este inclus in program (ora si locul de intalnire: ora 18:30, sat Posta, jud. Giurgiu, la doar 25 km de Bucuresti). Dar daca nu ai mijloc de transport personal, te rog sa ne anunti si te ajutam noi cu acest serviciu.

Programul de caiace din Delta Arges este cel mai bun antidot pentru combaterea stresului cotidian!

Fiecare ghid Green Adventure este instruit in afara tarii si are brevete internationale de genul British Canoe, World Rafting Federation, International Rafting Federation si Rescue 3. In concluzie sunteti 100% in siguranta si aveti certitudinea ca o sa va distrati!

 


Delta Arges
Dificultate usoara
Caiac
1 - 20 pers
* Pentru grupuri de peste 20 persoane se ofera reduceri

Incluse:

  • masa,
  • echipament,

150,00 lei

De la 150,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Nu există recenzii până acum.