Activitati

  • Caiac

UN MARTISOR IN NATURA!

In luna martie totul incepe sa se trezeasca la viata! Natura incepe sa fie din ce in ce mai verde, apa este curata, iar alunecarea pe luciul raului raului Arges este placuta si rapida!
Asa ca va propunem un martisor inedit la inceputul lunii MARTIE: un program in caiace sit-in, in peisajul autentic din Delta Argesului!

De la copil la bunic, de la adolescent la parinte, oricine se poate bucura de aceasta zi in natura!
In afara de faptul ca o sa vaslesti in caiac pe canalele salbatice ale Deltei, la final de program o sa mananci si un bors de peste autentic, pregatit in aceea zi de gazdele noastre!

Asadar, va invitam duminica dupa-amiaza sa vasliti si sa va relaxati alaturi de noi, in Delta … Delta Argesului! 😀

DA, ITI ADUCEM DELTA LA DOAR 25 KM DE BUCURESTI!

In dorinta noastra de a descoperi cele mai frumoase locuri pentru caiac, am ajuns intr-un loc special. Si acel loc se numeste Delta Argesului, la o scara mai mica identica cu Delta Dunarii, dar la o distanta de doar de 25 km de Bucuresti.

NUMAR DE LOCURI DISPONIBILE:

Maxim 20. Deci primul venit, primul servit! Asta se aplica si la borsul de peste 😀.


Un martisor numit caiac

UPDATE: programul s-a mutat in data de Duminica, 14 Martie! 
______
Ziua aleasa pentru acest program: Duminica, 7 Martie 2021! 
Ora: ora 10:00
Locul de intalnire: satul Posta (jud. Giurgiu), la doar 30 minute de condus din Bucuresti!
Ora de intoarcere in Bucuresti: in jur de ora 16:00.
Scopul programului: sa vaslim in caiace, sa ne bucuram de natura autentica a deltei ce revine la viata si sa descoperim un loc special – Delta Argesului!

LA CE TE POTI ASTEPTA?

Inchipuiti-va un labirint de canale inguste cu apa curata, vegetatie bogata, intersectii de canale care dau in mici lacuri, posibil sa vedem si pasari salbatice daca nu facem prea multa galagie, pesti care sar din apa si daca avem noroc, o sa vedem chiar caprioare si mistreti veniti la adapat si la scaldat – noi chiar am vazut! 😀

Aceasta Delta a Argesului ne ofera cea mai frumoasa, salbatica si pitoreasca varianta de ture in caiace, depasind cu mult alte locatii “clasice” de langa Bucuresti.

Si cum va invitam intr-o Delta, nu poate sa lipseasca din program borsul de peste

Un bors pescaresc autentic la final de program!

La sfarsitul acestui program, gazdele noastre minunate din Delta Argesului o sa ne pregateasca un bors pescaresc autentic, gatit la foc de lemne chiar in fata noastra, cu mai multe sortimente de peste super proaspat, prins special din Delta Argesului, ca sa ne bucure noua simturile culinare.  

Pretul pentru acest program este de 190 lei/persoana si include:

✔ echipament complet de caiac sit-in (cele mai bune echipamente!).

✔ ghizi cu brevetare British Union.

✔ o masa sub forma unui bors pescaresc autentic, gatit la foc de lemne de catre gazdele noastre (pestele este proaspat, pescuit special pentru noi din Delta Argesului si borsul este pregatit din mai multe sortimente de peste).

✔ poze pe intreg traseul cu aparate waterproof.

LOCURI: Maxim 20 de persoane!

Dorim sa va oferim o experienta unica si nu ne plac programele “aglomerate”. Inscrierile in program se fac dupa regula “primul venit, primul servit”.

Fiecare ghid Green Adventure este instruit in afara tarii si are brevete internationale de genul British Canoe, World Rafting Federation, International Rafting Federation si Rescue 3. In concluzie sunteti 100% in siguranta si aveti certitudinea ca o sa va distrati!

Vrei mai multe detalii despre tura? Este foarte simplu: contacteaza-ne pe email la adresa office@greenadventure.ro si o sa iti trimitem toate detaliile in scris. Daca vrei sa ne auzi vocea, ne poti apela la 0799.990.111.

Pasionat de caiac? Daca vrei sa fii la curent cu turele de caiac din Romania si strainatate, organizate de noi, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!


Delta Arges
Dificultate usoara
caiac
20

Incluse:

  • masa,
Data: 14.03.2021

190,00 lei

De la 190,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.