Detalii

Activitati

  • Canyoning

𝑪𝒂𝒏𝒅❓

21-23 𝑨𝒖𝒈𝒖𝒔𝒕 – 𝑽𝒂𝒄𝒂𝒏𝒕𝒂 ❞𝑪𝒖 𝒅𝒆 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆❞ 𝒊𝒏 𝑹𝒐𝒎𝒂𝒏𝒊𝒂❗ 

„𝑪𝒖 𝒅𝒆 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆” poate sa sune ca si #GuiltyPleasure, dar cu totii trebuie sa recunoastem ca din cand in cand ne dorim si asa ceva 😁.

Locuri disponibile:

👫 𝐍𝐮𝐦𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦: doar 10 locuri

E nevoie de experienta anterioara?

🕺 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦: nu este necesara. La via ferrata si canyoning te poti baza 100% pe ghizii nostri brevetati national ca si ghizi montani si intenational IcoPro (International Canyoning Organization For Professionals) chiar daca esti incepator absolut. Si sa nu mai spunem ca dupa acest program o sa inveti tehnica de rapel la perfectie!

𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐀𝐝𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐞❓

➕ 𝐒𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫𝐚 𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐭𝐢 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐚 𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐧𝐲𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐯𝐞𝐦 𝐛𝐫𝐞𝐯𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚 𝐈𝐜𝐨𝐏𝐫𝐨 – 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐂𝐚𝐧𝐲𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐅𝐨𝐫 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐬.


Itinerariu

Ziua 1 - 21 August

La ora 12:00 ne intalnim in zona Pestera Muierii si ne pregatim de o zi plina de aventura „la inaltime”. Astazi este ziua dedicata activitatii de 𝐕𝐢𝐚 𝐅𝐞𝐫𝐫𝐚𝐭𝐚 😍.
Impreuna cu ghizii Green Adventure o sa va bucurati de o zi minunata in care o sa descoperiti ce inseamna catararea pe „drumul de fier” si senzatiile oferite de inaltimea peretilor de stanca.

Seara o sa o campam intr-o zona salbatica si o sa ne bucuram de relaxarea oferita de un foc de tabara… o sa preparam cina la ceaun, o sa povestim si o sa legam noi prietenii 😍.

Ziua 2 - 22 August:

Dupa un mic dejun servit din „rucsac” ne pregatim de o #SuperAventura „racoroasa”: 𝐂𝐚𝐧𝐲𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐧 𝐂𝐡𝐞𝐢𝐥𝐞 𝐁𝐮𝐭𝐢𝐢 💪💚❗

Ne echipam in costumele de neopren, ne punem hamurile si castile si o sa urmarim canionul pe firul apei. O sa facem RAPEL in cascade, o sa facem sarituri in bazinele de apa si o sa o se ne bucuram de toboganele naturale sapate de cursul raului in stanca!
Adica o aventura pe cinste!

Seara repetam experienta de camping sub cerul liber si va promitem ca o sa aveti un somn ca de bebelusi dupa aventura din aceasta zi 😀.

Ziua 3 - 23 August:

Ne trezim, luam micul dejun si ne echipam din nou in costumele de neopren. Astazi o sa plutim la vale in 𝐂𝐚𝐧𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐂𝐡𝐞𝐢𝐥𝐞 𝐎𝐥𝐭𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢. O sa ramaneti impresionati de experienta oferita de acest canion, cu peretii lui verticali si apa cristalina de munte! 

Programul se va incheia in jurul orei 15:00 si cu nostalgie o sa ne luam „la revedere!”.

Ca orice lucru frumos, vacanta  noastra „Cu de Toate” s-a incheiat. Dar ce frumos a fost! 😍

Pret

✅ 𝐏𝐑𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌: 699 lei/persoana.

⚠️ Pentru cei care doresc să calatoreasca cu Van-ul pus la dispozitie de Green Adventure, taxa de „share car” este de 159 lei pentru toata perioada vacantei (avem doar 5 locuri disponibile).

➕ Ce am inclus in pret:
☑ minim 2 ghizi montani brevetati IcoPro, cu certificate valabile de Prim Ajutor.
☑ optional: serviciul de transport.
☑ album foto digital.
☑ echipament complet pentru fiecare participant: kit asigurare program via ferrata, corzi speciale de canyoning, hamurile si sistemele de rapel si asigurare fiind in conformitate cu normele IcoPro si UIAA. Confortul termic este asigurat de costumul de neopren, iar casca de protectie aduce un plus la partea de siguranta. Oferim pentru fiecare participant saci speciali de canyoning si recipiente etanse speciale pentru a va tine hainele de schimb uscate.

Ghizi

Info utile

✅ CUM PARTICIP?
Ne contactati pe:
Email 📧: office@greenadventure.ro
Telefon 📞: 0799.990.111


Targu Jiu
Dificultate medie
caiac, canyoning,
10
"𝑪𝒖 𝒅𝒆 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆" poate sa sune ca si #GuiltyPleasure, dar cu totii trebuie sa recunoastem ca din cand in cand ne dorim si asa ceva 😁.
Sezonul 2020 este despre #Romania si mai putin despre vacantele in afara tarii. Si pana la urma nu avem de ce sa ne plangem! Romania noastra ne ofera cel putin la fel de multe locuri frumoase si lucruri interesante!
Perioada: 21.08.2020 - 23.08.2020

699,00 lei

De la 699,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.