Activitati

  • Munte

Valea Horoabelor

Salbatica, spectaculoasa, ingusta si cu portiuni ceva mai tehnice, Valea Horoabelor este un canion mai putin cunoscut si accesibil, dar extrem de frumos!
Nu-ti ramane decat sa te convingi de asta alaturi de noi! 🙂 

 

Un program in stilul Green

Valea Horoabelor nu este un traseu marcat, de aici si inaccesibilitatea lui. Nu este un traseu pentru incepatori, cu atat mai mult pe timp de iarna. 

Casca, ham, poate chiar si cunostiintele pentru a face noduri specifice – posibil sa ai nevoie de toate in timp ce parcurgi Valea Horoabelor pe timp de iarna. Dar nu-ti face griji: doi ghizi Green excelent pregatiti vor fi alaturi de tine pentru a parcurge acest traseu in perfecta siguranta si cu zambetul pe buze! 🙂 

Avem si o surpriza Green in program: o tombola in care 𝒐𝒇𝒆𝒓𝒊𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒖𝒏 𝒃𝒖𝒇𝒇 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒔𝒊𝒈𝒍𝒂 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑨𝒅𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒍𝒂𝒏𝒂 𝒎𝒆𝒓𝒊𝒏𝒐𝒔, oferit in parteneriat cu 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐫 – 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞.   

Cand?

Sambata, 3 Aprilie, pornim iar la drum, de data asta pe o vale superba aflata in apropiere de Cabana Salvamont Padina. Este vorba de Valea Horoabelor

Ce facem?

Nu stim altii ce zic, dar pentru noi vaile si canioanele au ceva aparte! Parca fiecare are propriile „rani” provocate de ape si vant, iar aceste semne ale trecerii timpului sunt absolut superbe.

Chiar daca parcurgerea lor necesita atentie sporita (nu-i asa ca exact in asta consta farmecul lor?!),  in timp ce esti 100% acolo prezent si atent la tot ce e in jurul tau, iti dai seama cat de frumoasa poate fi natura, simti cum endorfinele te acapareaza si vrei ca explorarea sa dureze cat mai mult! Vom descoperi pe indelete o vale salbatica, spectaculoasa, foarte ingusta prin unele locuri si chiar tehnica prin altele.  

Program:

 – intalnirea la ora 5:45 la Unirii Horoscop si plecare la ora 6:00. 

– in jurul orei 9:30 ajungem la Cabana Salvamont Padina si de aici incepe aventura. Urmeaza 3-4 ore superbe pe Valea Horoabei, pe traseu nemarcat, si in functie de conditiile meteo stabilim  si calea de revenire spre Padina. 

– in jurul orei 16-17:00 cel mai tarziu terminam traseul si plecam spre Bucuresti, unde vom ajunge in jurul orei 20:30, in functie de trafic. 

✅ 𝐏𝐑𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌: 169 de lei.

⚠️ Pentru cei care doresc să ajunga la destinatie cu Van-ul pus la dispozitie de Green Adventure, pretul programului cu transport inclus este de 219 lei.

➕ Ce am inclus in pret:
☑ minim 2 ghizi montani brevetati cu certificat valabil de Prim Ajutor.
☑ casti, hamuri si lonje duble echipate cu carabiniere.
☑ optional: serviciul de transport.
☑ album foto digital.
☑ o surpriza Green si o tombola in care 𝒐𝒇𝒆𝒓𝒊𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒖𝒏 𝒃𝒖𝒇𝒇 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒔𝒊𝒈𝒍𝒂 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑨𝒅𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒍𝒂𝒏𝒂 𝒎𝒆𝒓𝒊𝒏𝒐𝒔, oferit in parteneriat cu 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐫 – 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞 (www.bluebear.ro) 😀.
 
In pret nu s-a inclus:
-mesele (fiecare o sa serveasca ce a adus in rucsac)
-transportul este optional.

Veti fi insotiti de minim 2 ghizi montani brevetati cu certificat valabil de Prim Ajutor.

Ce sa aveti la voi:

– obligatoriu – bocanci de munte, 3 sezone – pentru siguranta grupului ne asumam dreptul sa refuzam participarea in program a turistilor care se prezinta fara incaltamintea corecta (bocanci care acopera glezna)!

– parazapezi, 

– ciorapi de lana grosi, speciali pt hiking, 

– imbracaminte adecvata pentru prognoza meteo anuntata cu o zi inainte de plecarea in program,

– 1 tricou de schimb, preferabil din lana merinos sau poliester (se usuca mai repede si este perfect pentru efort prelungit),

– jacheta windstopper sau goretex,

– o sticla cu apa de 2 l/ preferabil 2 sticle de 1 l,

– frontala,

– ochelari si crema pt protectie solara,

– mancare la pachet si gustari energetice (batoane proteice, ciocolata sau glucoza) pentru un plus de energie 😊.

ATENTIE: pentru siguranta intregului grup, pe durata deplasarii cu van-ul Green Adventure, purtatea mastii in interiorul masinii este OBLIGATORIE. 


Padina
Dificultate medie
munte
14
Data: 03.04.2021

169,00 lei

De la 169,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.