Te-ai saturat sa vezi atatea plastice in jurul tau? Vrei o natura si un mediu inconjurator mai frumos si mai curat? Vino alaturi de noi la evenimentele de ecologizare pe care le organizam constant si fii si tu parte din schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.
Da, stim, este un cliseu. Dar este unul foarte bun,  care credem cu tarie ca ar trebui aplicat cat mai des. 

Nu suntem doar un furnizor de vacante si programe de aventura.
Ne consideram un „cetatean activ” care are si responsabilitati fata de mediul unde isi desfasoara activitatea si ne asumam si rolul de initiator al acestor evenimente. Adaugam si pasiunea pentru o natura frumoasa, curata si vie, si avem motorul de actiune din spatele evenimentelor de ecologizare Green Adventure. Si oricat de idealist ar parea, ne dorim o lume mai frumoasa, nu doar azi sau maine, ci si peste 50 de ani!

Fiecare primavara o incepem cu o actiune de ecologizare a raului care ne este „loc de joaca”, in tot sezonul de raftig: raul Buzau! Este ca si cum am face curatenie acasa, inainte de o mare Sarbatoare. Este sentimentul acela de bucurie, de curatenie, de nou inceput, de eliminare a tuturor energiilor negative si de echilibrare.   

Ne-am implicat activ si in oprirea amenajarilor hidroenergetice de pe raul Jiu, din Parcul National  Defileul Jiului, arie naturala protejata si am reusit sa oprim lucrarile pe acest rau. 

In 2019, am inceput sa ne implicam in salvarea raului Basca Mare, unde sunt planuri tot pentru devierea raului si construirea unei microhidrocentrale.  Mai multe detalii in articolele dedicate din blog, cu link mai jos. 

Iti multumim ca ai ajuns pana aici cu citirea informatiilor si te asteptam alaturi de noi la evenimentele de ecologizare si la cele civice.

<< Inapoi la pagina anterioara