Tudor Stefanescu

Cunoasteti bancurile acelea cu Porcusorul Infuriat? Noi putem sa juram ca Tudor a crescut cu aceste glume si a asimilat anumite trasaturi a acestui personaj celebru ­čĄú.

Dar in mixul de bucatarie sufleteasca au fost adaugat cu prisosinta mult mai multe ingrediente de maxima calitate: bunatate, curaj,┬á corectitudine, spirit de sacrificiu … Si cand totul a fost copt a rezultat o prajitura cu suflet si chip uman – Tudor!

Tudor la origine este administrator de sistem IT si el a ajuns prima ora in legatura cu noi printr-o pozitie de client intr-un program Green Adventure. A fost cu noi, i-a placut experienta si de aici restul este o poveste de succes. Succes pentru noi ca prin integrarea lui Tudor in echipa Green Adventure ne-am adus o valoare adaugata imensa!

Tudor este indragostit de tot ce inseamna outdoor, aventura si natura! El este si un mare iubitor de oameni si orice iesire cu Tudor o sa-ti lase amintiri puternice vis a vis de zambatul lui timid, de atentia lui constanta si implicarea lui in procesul de derulare a progamelor. Daca il ai pe Tudor ca si ghid, ce mai, ai garantia ca la final de program o sa fii mai mult decat multumit!

Ca si pasiuni si skill-uri, Tudor exceleaza la datul cu placa de snowboard iarna, la plutirea pe luciul apei in orice anotimp vaslind in caiac si la explorarea muntilor si a canioanelor din tara si strainatate.

Ca si scurt CV de aventurier, el se mandreste cu:

-Ghid de caiac (si unul fantastic de bun!)

-Ghid  montan

-Ghid canyoning.

Va invitam sa il cunoasteti ÔÇ×liveÔÇŁ pe Tudor! Unde il gasiti? In echipa Green Adventure ­čą░.

#EchipaGreenAdventure

<< Inapoi la pagina anterioara