“Toata lumea inainte – Toti inapoi – Stanga inainte, dreapta inapoi – Tineti-va – Stop – Toata lumea in apa!” – asa poate suna indemnul ghidului din barca de rafting!

“Toti” = echipa.

“Inainte” = strategie.

“Stanga inainte, dreapta inapoi” = coordonare.

“Tineti-va” = aventura.

“Toata lumea in apa” = distractie.

Pe litere, putem sa explicam programul de RAFTING asa:

R – rezolvam, reinventam, revigoram, relationam, responsabilizam, rationam.

A – anticipam, activi, aventura, amuzament, ambitie.

F – fuzionam, formam, facilitam, focusam.

T – tenacitate, temperament, team.

I – inovatie, iscusinta, inspiratie, invata, indrazneste, incredere.

N – nelimitat, neinfricare, nemarginit.

G – generam, geniali, grup.

De ce un program de team building bazat pe o activitate de rafting?

munca in echipa: echipajul este format din pana la 8 oameni (+ ghid) intr-o barca in care trebuie sa lucreze impreuna pentru a ghida barca corect pe rau.

comunicare: toti membrii echipei trebuie sa vasleasca la fel si acest lucru se poate face numai prin comunicare in barca.

strategie: raul nu ofera un parcurs drept de vaslit; trebuie sa iti alegi linia corecta si sa vezi imaginea de ansamblu a tot traseului de rafting.

incredere in colegi: raftingul este un sport de aventura si poti sa reusesti sa-ti stapanesti emotiile doar avand incredere in echipajul tau.

relationare: la sfarstitul programului esti constient ca ai dus la bun final aceasta experienta doar cu ajutorul echipei tale din barca, lucru care cladeste ideea de relationare si pentru viitor.

distractie: nu este vorba doar despre aventura si dinamism; v-am pregatit jocuri amuzante, mici intreceri si pauze de scaldat.

Care este cea mai buna perioda pentru rafting?

Martie – Noiembrie.

Aveti nevoie de experienta ca sa participati la un astfel de program?

Nu! Ghizii si echipamentele noastre o sa va ofere tot suportul necesar ca aceasta experinta sa fie in primul rand sigura si placuta.

Echipa mea trebuie sa aiba un numar minim sau maxim de participanti?

Green Adventure detine recordul din Romania pentru cel mai mare grup la rafting: 160 de persoane coborate intr-o singura tura de rafting! Dar aceasta activitate se potriveste si pentru echipele mici, de minim 4 persoane.

De ce sa aleg programul de rafting cu Green Adventure?

Simplu, pentru ca suntem cei mai buni! Si daca studiati urmatoarele argumente, o sa va convingeti ca avem dreptate:

➕ Ghizi: suntem singura firma din Romania care, in urma cursurilor de specializare, am obtinut urmatoarele brevetari internationale: World Rafting Federation, International Rafting Federation, British Canoe Union Whitewater Safety and Rescue, Rescue 3 International. Aceste brevetari va garanteaza siguranta, dar si distractia in programele Green Adventure de rafting!

➕ Echipamente: avem cele mai noi si sigure echipamente de rafting si, in acest fel, oferim clientilor nostri o experienta unica si placuta de rafting.

➕ Servicii integrate: la cerere putem sa oferim toate serviciile conexe activitatii de rafting (transport, masa si album digital de poze).

 

 

Cere o oferta
<< Inapoi la pagina anterioara