Iti doresti sa explorezi Delta Dunarii din caiac alaturi de colegii tai; sa te bucuri de natura salbatica, de nuferi, colonii de pasari si un bors de peste autentic? Stim ca iti doresti acest lucru, dar mai stim ca distanta mare pana in Delta Dunarii, timpul “consumat” si poate lipsa unui buget adecvat, te tin departe de acest proiect.

Avand in vedere aceste “impedimente”, care iti echipa departe de un program de team building in Delta Dunarii, noi venim in intampinarea ta si iti usuram “munca”. Iti aducem Delta la doar 25 km de Bucuresti!

Da, ai citit bine! Echipa Green te invita chiar langa Bucuresti, sa explorezi o Delta autentica, mai exact Delta Argesului

In dorinta noastra de a descoperi cele mai frumoase locuri de langa Bucuresti, am gasit intr-un loc special. Si acel loc se numeste Delta Argesului, la o scara mai mica identica cu Delta Dunarii, dar la o distanta de doar de 25 km de Bucuresti.

In concluzie, incepand cu sezonul 2019 am lansat un nou program corporate: Team Building in Delta Argesului – Paradisul regasit de langa Bucuresti!

Inchipuiti-va un labirint de canale inguste cu apa curata, vegetatie luxurianta, intersectii de canale care dau in mici lacuri cu nuferi, colonii de pasari salbatice (cu o multime de specii protejate la nivel European), pesti care sar din apa si daca avem noroc, o sa vedem chiar mistreti veniti la adapat si la scaldat – noi chiar am vazut in prima tura de descoperire a traseelor :).

Si cum va invitam intr-o Delta, nu poate sa lipseasca din program borsul de peste! 
In concluzie, la sfarsitul programului de team building, gazdele noastre minunate din Delta Argesului o sa ne pregateasca un bors pescaresc autentic, gatit la foc de lemne chiar in fata noastra, cu mai multe sortimente de peste super proaspat, prins special din Delta Argesului, ca sa ne bucure noua simturile culinare. Noi am mancat deja acest bors si l-am declarant in unanimitate ca fiind un “delir culinar” :)!

Ce putem sa facem in Delta Argesului?

La cererea voastra putem sa organizam programe de team building outdoor de o zi sau doua zile, cu campare in natura (locul de campare este pazit!).

Va enumeram cateva variante de programe:

  • Descopera Delta din caiace: acesta varianta ne ofera cea mai frumoasa, salbatica si pitoreasca varianta de ture in caiace, depasind cu mult alte locatii “clasice” de langa Bucuresti (Neajlov, Snagov etc).

Pentru acest program folosim cele mai performante, stabile si comode caiace – marca Feel Free (Noua Zeelanda). Aceste caiace sunt special concepute pentru turele comerciale, oferind chiar si persoanelor fara experienta, o stabilitate si directie senzationala.

Gama de caiace „sit on top” sunt mult mai potrivite pentru acest program, deoarece ofera un echilibru mult mai bun caiacistului, nu se umple cu apa in caz de rasturnare si ofera o platforma perfecta pentru sariturile in apa si sesiunile de inot din placere. Sunt perfecte pentru persoanele fara experienta sau familile cu copii!

Avem caiace tip single (o persoana) si caiace duble (2 persoane + un loc special care acomodeaza un copil mic). Siguranta este data de vestele de salvare cu flotabilitate mare si design ergonomic (nu va jeneaza la vaslit).

  • Program de treasure hunt: un scenariu posibil este “Comoara Piratilor”. Imaginati-va un loc cu insulite salbatice, legate intre ele cu canale de apa … pe aceste insulite, Piratii au ingropat o comoara si tu trebuie sa o descoperi!
  • Program de bird watching si vanatoare de poze: Delta Argesului – un labirint de canale inguste cu apa curata, vegetatie luxurianta, intersectii de canale care dau in mici lacuri cu nuferi, colonii de pasari salbatice (cu o multime de specii protejate la nivel European), pesti care sar din apa si daca avem noroc, o sa vedem chiar mistreti sau caprioare venite la adapat si la scaldat. Provoaca-ti echipa la un concurs de fotografie in natura si bucura-te de o natura si fauna incredibila!
  • Program cu campare in natura: doua zile in Delta Argesului cu dormit la cort! Un mix de jocuri si probe, iar seara un foc de tabara si o petrecere in aer liber.

Daca doriti mai multe detalii despre team Building in Delta Argesului, va rugam sa ne contactati.

10 - 40 de persoane
Ghizi brevetati international British Canoe
Mai - Octombrie
Cere o oferta
<< Inapoi la pagina anterioara