Vacante externe sezon 2024 la pret redus. Înscrie-te acum!

Teambuiding Delta Argeșului

Descoperă natura autentică

Explorați Delta Argeșului, un paradis natural ascuns, plin de canale înverzite, colonii de păsări sălbatice și pești săltăreți, la doar 25 km de București. Descoperiți nuanțele adevărate ale naturii într-o aventură de neuitat.

Activități variate și captivante

Programele noastre de teambuilding includ activități precum caiacul, treasure hunt și bird watching. Acestea sunt concepute pentru a stimula spiritul de echipă, în timp ce vă bucurați de frumusețea Deltei Argeșului.

Găzduire și mâncare autentică

Savurați deliciile culinare ale zonei. Vă vom întâmpina cu ospitalitate autentică, gătind pentru voi un borș de pește tradițional, la foc de lemne, cu pește proaspăt pescuit din Delta Argeșului.

Descoperă Delta din caiace

Această variantă ne oferă cea mai frumoasă, sălbatică și pitorească variantă de ture în caiace, depășind cu mult alte locații „clasice” de lângă București (Neajlov, Snagov etc).
Pentru acest program folosim cele mai performante, stabile și comode caiace – marcă Feel Free (Noua Zeelandă). Aceste caiace sunt special concepute pentru turele comerciale, oferind chiar și persoanelor fără experiență, o stabilitate și direcție senzațională.

Programe variate și atractive

Iată câteva exemple:
„Treasure Hunt”: Experimentează o aventură de căutare a comorii pe insulițele sălbatice ale Deltei Argeșului.
„Bird Watching și Fotografie”: Participă la un concurs de fotografie și admiră diversitatea faunei Deltei Argeșului.
„Camping în Natură”: Bucură-te de două zile de camping, jocuri și serenitate în natura luxuriantă a Deltei Argeșului.

Certificări Green Adventure