Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

Eco Voyage: Explorarea Deltei Neajlov cu Caiacul

Descoperiți Delta Neajlov: Aventura în Caiac la un Pas de București

Evadați într-un peisaj de vis, doar la 30 km de București. Cu Green Adventure, navigați prin canale sălbatice, printre stuf și sălcii, însoțiți de libelule colorate. Echipament premium și ghizi profesioniști vă așteaptă pentru o experiență unică, sigură și captivantă. Alăturați-vă nouă într-o aventură memorabilă, bucurându-vă de senzația vâslitului în caiace premium, sub supravegherea unei echipe de ghizi brevetați internațional British Canoeing. Rezervați acum pentru o escapadă plină de magie și aventură!

Locație

Comana, jud. Giurgiu

Echipamente

Caiace de 1 sau 2 persoane (caiacele folosite sunt perfecte pentru persoanele fără experiență, dar și pentru cei cu experiență, aflați în căutarea distracției și a aventurii), vestă de salvare ergonomică și padele caiac.

Durată

Cu aproximație 3-4 ore.

Perioadă

Program momentan inactiv

Grup

Maxim 18 pers

Dificultate

Ușoară

199 RON(adult)
99 RON(copil) Vârstă 4 - 13 ani

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.

Ce include aventura

Include

Ghizi

Ghizi licentiati international British Canoeing.

Caiace

Caiace model "sit on top" de 1 sau 2 persoane.

Echipamente de caiac

Echipament complet pentru fiecare participant: veste de salvare ergonomice, padele caiac și spraydeck (fustă caiac).

Trusă de prim ajutor

Echipament tehnic colectiv de prevenție.

Nu include

Transport până la locație

Transportul pana la locul de start se face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Dacă dorești să calătorești cu microbuzul nostru din București, bifează și achită serviciul de transport la înscriere.

Mese și băutură

Mesele și băutura pe toată perioada programului.

Accesul la destinație

Transportul pâna la lacul Comana, jud. Giurgiu, se poate face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Taxa de transport este de 50 Lei/persoană și dacă dorești să incluzi și acest serviciu, te rugăm să bifeazi și să achiți serviciul de transport la înscriere.

Întrebări frecvente

Despre echipamentele folosite în acest program:
Explorați apele cu cea mai bună echipare! Utilizăm caiace “sit on top” de la Feel Free, fabricate în Noua Zeelandă, renumite pentru stabilitatea și manevrabilitatea lor excepțională. Indiferent de experiența dvs., veți simți controlul și confortul, fie că alegeți un caiac simplu sau dublu. Echipamentul nostru este perfect adaptat pentru aventurieri solo, cupluri sau familii cu copii mici.

Siguranță 100%:
Siguranța dvs. este prioritatea noastră! Experiența ghizilor noștri, alături de veste de salvare cu flotabilitate ridicată și design ergonomic, garantează o experiență sigură și confortabilă. Nu lăsăm nimic la întâmplare când vine vorba de protecția dvs. pe apă.

Cum trebuie să mă îmbrac?
Îmbrăcămintea adecvată este cheia unei experiențe plăcute. Primăvara/toamna, vă recomandăm pantaloni impermeabili și un fâș impermeabil. Vara, optați pentru un tricou UV cu mâneci lungi și pantaloni poliester, alături de o pălărie și cremă împotriva insectelor. Pentru caiac, sandalele sunt ideale, iar haine de schimb vă vor fi utile după program.

Gustări energetice:
Nu uitați să aduceți gustări energetice cum ar fi batoanele proteice sau ciocolata pentru a vă menține energia pe parcursul aventurii.

Trebuie să știu să înot?
Deși suntem pe apă, nu este necesar să știți să înotați. Vă veți purta permanent vesta de salvare, care vă oferă flotabilitate și siguranță sporită, chiar și dacă nu sunteți un înotător experimentat.

Vârsta minimă de participare:
Această aventură este potrivită pentru exploratori de toate vârstele, începând cu 4 ani, atât timp cât sunt însoțiți de un adult.

Am nevoie de experiență pentru a participa în acest program?
Absolut nu! Aventura noastră este deschisă tuturor, indiferent de nivelul de experiență. Tot ce aveți nevoie este entuziasm pentru aventură și distracție!

Itinerariu

Detalii Organizatorice:

Punct de Întâlnire: Comana (jud. Giurgiu), la numai 30 km de inima Bucureștiului. Aventura noastră începe la ora 11:00 AM, punctul perfect pentru a da startul unei zile pline de explorare și descoperiri.

Descriere Traseu:

Îmbarcați-vă într-o călătorie de neuitat cu Green Adventure pe Delta râului Neajlov. Aici, unde natura vibrează neîngrădită, vă veți pierde în splendoarea unui peisaj sălbatic, la doar o aruncătură de băț de zgomotul și agitația orașului.

Parcursul Magic al Apei:

Navigând printre canalele înguste și sinuoase, veți fi înconjurați de un peisaj luxuriant, un paradis verde unde stufărișurile sunt mărginite de salcii grațioase ce ating suprafața apei. Aceste ape sunt un teatru natural pentru păsările sălbatice ce își cântă povestea și libelule colorate ce dansează în aer.

Echipament de Top și Ghizi Experimentați:

Cu Green Adventure, experiența dumneavoastră în caiac este susținută de echipament premium și ghizi profesioniști. Caiacele noastre “sit on top”, de la Feel Free, fabricate în Noua Zeelandă, sunt alese pentru stabilitatea și confortul lor, asigurând o călătorie lină și plăcută pe apă. Echipamentul nostru include de asemenea veste de salvare ergonomice, padele de înaltă calitate și spraydeck (fuste caiac), garantând siguranța și ușurința vaslitului.

Siguranță și Expertiză:

Fiecare dintre ghizii noștri este brevetat internațional conform standardului internațional British Canoeing, oferindu-vă nu doar o experiență sigură, dar și una informativă. Cu povești și cunoștințe despre zona locală, ei vă vor îmbogăți călătoria cu detalii fascinante despre ecosistemul și istoria locului.

Durata Aventurii:

Aventura dvs. cu Green Adventure va dura aproximativ 3-4 ore, un interval ideal pentru a savura frumusețea și liniștea naturii, fără a fi prea epuizant. Fiecare mișcare cu padela deschide noi perspective și scene pitorești ale Deltei Neajlov.

Notă importantă:

Traseul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice, mereu cu scopul de a asigura maximul de siguranță și confort pentru participanți.

Rezervați Acum:

Aventura voastră unică în Delta Neajlov vă așteaptă. Relaxarea și frumusețea naturii neatinse sunt la doar câteva clicuri distanță. Asigurați-vă locul în această călătorie extraordinară cu Green Adventure!

Returul plații

Acest program oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau a anulării de către organizator. Află condiții

RoxanaLupu333

Wonderful exploring day - kayak on Neajlov River with Green Adventure Team!

Jul 2022

It was an amazing one day trip, with kayak on Neajlov River, discovering the wonderful nature and exploring your abilities, at the same time!
Green Adventure Team was fun to be with, helpful and most important of all, professional. We enjoyed the beauty river has to offer while being autonomous, everyone with his own caiac (and some others with caiac accomodating 2 persons).
It was relaxing and adventurous at the same time and definitely we are interested in other programs that Green Adventure has to offer!

luciana222016

3rd time with Green Adventure, wonderful time

Jul 2022

I was with them a few days ago. kayak on Neajlov river near Bucharest. it was an wonderful adventure, the Green Adventure team was well prepared and there every time people need them. Thanx Alex for great moments!

CLAUDIU2013

Great experience - Kayak on Neajlov river

Aug 2022

I strongly recommend Green Adventure for everybody who loves nature, adventure, adrenaline and fun. We were on a 12 km kayak adventure on Neajlov river. The organization was very good, even (or especially) for beginners like us. Congratulations for our guide Catalin, who did everything for us to feel safe and to enjoy every moment.

Certificări Green Adventure