Turkey Adventure - 24 septembrie - 1 octombrie. Înscrie-te acum!

Simte diferența

Trăiește o experiență unică, simțe spiritul locului și savurează aventura la intensitate maximă, într-un cadru necomercial și autentic.

Tripadvisor

118 reviews

Alege un grup mic,
pentru experiențe intense și personale

Când călătorești într-un grup mic, împărtășești aventura cu oameni care vibrează la aceeași frecvență și îți vor îmbogăți experiența prin amintiri de neuitat și conexiuni emoționale puternice! Te simți mai aproape și de natură și de comorile culturale ale locurilor pe care le vizitezi.

Simte spiritul locului,
lasă aventura să te schimbe

Vrem să te îndrăgostești de locurile pe care le vizitezi și să trăiești emoțiile autentice ale descoperirii. Ne propunem să te scufundăm în cultura și tradițiile locale, să te conectăm cu oamenii și să te facem să te simți acasă-departe-de-casă.

Bazează-te pe ghizi certificați
internațional, cu experiență și pasiune

Ghidul este cheia care îți deschide poarta spre o lume plină de magie și inspirație. Un ghid talentat și dedicat este jumătate din experiența ta, transformând fiecare moment al călătoriei într-o scenă vie și vibrantă.

Protejează natura
sprijină comunitățile locale

Ne preocupă impactul pe care îl avem asupra destinațiilor pe care le vizităm și ne străduim să sprijinim economiile locale prin colaborarea cu parteneri din comunitate, promovând artizanatul și bucatăria tradițională.

În acest fel, îți oferim și ție ocazia să experimentezi autenticitatea locurilor și să contribui la conservarea și îmbunătățirea acestora, pentru generațiile viitoare.

Intră în comunitatea
Green Adventure

Fă parte dintr-un grup de călători pasionați, care împărtășesc aceeași dorință de a descoperi lumea într-un mod autentic și diferit. Înregistrează-te și creează-ți contul în Comunitatea Green Adventure pentru a putea împărtăși poveștile și aventurile tale cu alți membri, a afla informații utile despre destinații și a beneficia de oferte și reduceri exclusive.

Certificări Green Adventure