Turkey Adventure - 24 septembrie - 1 octombrie. Înscrie-te acum!

Întrebări frecvente

Ce este Green Adventure și care sunt activitățile pe care le oferă?

Green Adventure este o firmă specializată în activități outdoor, oferind o gamă largă de experiențe precum rafting, caiac, canyoning, hiking și altele, însoțite de ghizi brevetati și echipamente premium.

Cum pot efectua plățile pentru programele Green Adventure?

Plățile se pot realiza online, prin card sau ordin de plată, direct pe site-ul www.greenadventure.ro sau în contul Acvamania Parc SRL pentru pachetele de vacanțe externe. Green Adventure nu acceptă plăți cash la locul de desfășurare a activităților.

Care este misiunea Green Adventure?

Green Adventure are ca misiune încurajarea oamenilor să exploreze natura, să se implice în activități sportive și să aprecieze diversitatea lumii, promovând totodată o abordare responsabilă și respectuoasă față de mediu.

Este necesară o experiență prealabilă pentru a participa la programele Green Adventure?

Nu, nu este necesară o experiență prealabilă. Toate activitățile sunt ghidate de experți certificați care oferă instrucțiuni și suport, garantând o experiență sigură și plăcută.

Trebuie să îmi aduc propriile echipamente pentru a participa la programele Green Adventure?

Nu, nu este necesar să îți aduci propriile echipamente. Green Adventure oferă toate echipamentele tehnice necesare pentru fiecare activitate.

Este necesară o anumită condiție fizică pentru a participa la programele Green Adventure?

Majoritatea activităților nu necesită o condiție fizică specială. Totuși, recomandăm ca participanții să fie într-o formă fizică optimă. Un bun punct de referință este capacitatea de a urca scările până la etajul 10.

Cum mă pot pregăti pentru o vacanță cu activități dacă nu am experiență?

Green Adventure oferă consiliere personalizată pentru a te ajuta să te pregătești și să îți organizezi vacanța. Toți participanții vor fi pregătiți și instruiți corespunzător pentru toate aspectele legate de organizarea și desfășurarea vacanței cu activități.

Care sunt proiectele ecologice ale Green Adventure?

Green Adventure este implicat în numeroase proiecte ecologice, printre care salvarea râului Jiu și a Parcului Național Defileul Jiului, salvarea râului Basca Mare și a parcului natural Podul Calului, precum și organizarea de evenimente de ecologizare.

Ce certificări internaționale dețin ghizii Green Adventure?

Ghizii Green Adventure dețin certificări internaționale pentru fiecare activitate desfășurată, incluzând World Rafting Federation și International Rafting Federation pentru rafting, British Union White Water și Sea Kayak pentru caiac, Rescue 3 International Pro White Water Rescue Technician Professional pentru salvare, și IcoPro pentru canyoning.

Cum asigură Green Adventure siguranța participanților la programele sale?

Siguranța este o prioritate pentru Green Adventure. Toate activitățile sunt conduse de ghizi cu certificări internaționale, iar echipamentele folosite sunt de înaltă calitate și conform standardelor internaționale. Acest lucru asigură că participanții se pot bucura de aventură în cele mai sigure condiții.