Team Building marca Green Adventure

Team buildingul trebuie sa fie un proces de motivare a unei echipei, prin imbunatatirea relatiilor interpersonale. Si Green Adventure exact asa ceva furnizeaza! Misiunea si valoarea noastra este dovedita si demonstrate in programele cu tematica „outdoor” pe care le realizam de peste 10 ani.

Urmarind trendul din alte tari puternic dezvoltate, am observat dorinta top managementului de a oferii experiente angajatilor care recompenseaza efortul si performanta lor. Si va garantam ca programele derulate de Green Adventure de genul rafting, caiac, activitati montane … ofera exact ideea de recompensa si genereaza energia necesara eliberarii in totalitate a stresului acumulat.

In concluzie daca esti in cautarea unui program dinamic, realizat in natura si in deplina siguranta, atunci noi putem sa fim cea mai buna alegere pentru tine si echipa ta!

Dar de ce sa alegi Green Adventure?

Inca de la infintare dorinta noastra a fost sa oferim cele mai placute si sigure experiente outodoor. Si pentru indeplinirea acestui scop, echipa Green Adventure a ajuns sa aiba cele mai multe certificari internationale, ca si recunoastere a profesionalismului nostru:

✔ Activitate Rafting: certificare internationala World Rafting Federation si International Rafting Federation

✔ Safety activitate Rafting: certificare internationala Rescue 3 International si Britsh Union White Water Safety and Rescue

✔Activitate Caiac: certificare internationala Britsh Union White Water si Sea Kayak 

✔ Activitate Canyoning: certificare internationala IcoPro – International Canyoning Organization For Professionals

✔ Activitate Munte: brevetare nationala de Ghizi Montani.

In programele noastre folosim numai echipamente de top si certificate international pentru fiecare activitate in parte.

Au avut incredere in noi si le multumim:

 

Vezi mai jos cateva variante de programe de Team Building organizate de Green Adventure sau solicita prin mesaj propriul program personalizat. 

Cere mai multe detalii
<< Inapoi la pagina anterioara