Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

Teambuilding

Peste 10 ani de experiență

în organizarea de programe corporate ne-au consolidat poziția ca lideri în domeniul programelor outdoor

Echipă de traineri CERIFICAȚI internațional

și echipamente sportive premium pentru activități outdoor unice, în condiții de maximă securitate

Programe energizante și variate

care asigură în primul rând siguranță , dar și aventură, distracție și relaxare: rafting, caiac, canyoning, drumeții montane, cursuri outdoor, jocuri distractive ...

Despre Programele de Recompensă

Programele noastre unice de recompensă outdoor sunt create pentru a oferi angajaților dvs. o experiență memorabilă, care să depășească convențiile team building-ului corporatist. Prin activități outdoor captivante, de la drumeții în natură la provocări de supraviețuire, participanții sunt invitați să își depășească limitele, să descopere frumusețea lucrului în echipă și să se reconecteze cu sinele, cu echipa și cu mediul înconjurător.

Certificări internaționale
și experiențe unice în natură

Alege Green Adventure pentru programe dinamice, sigure și complet integrate în frumusețea naturii. Echipa noastra de traineri este certificata national si internațional, lucru care reflectă profesionalismul și devotamentul nostru, dar și garantia siguranței voastre. Certificările World Rafting Federation, International Rafting Federation, Rescue 3 International, British Canoe, IcoPro, plus multe altele, demonstrează pregătirea și profesionalismul echipei Green Adventure.

Folosim doar echipamente sportive de top, certificate internațional, pentru a asigura o experiență de neuitat. Alătură-te numeroaselor organizații care ne-au ales deja. Experiența Green Adventure te așteaptă!

Companii care au ales Green Adventure