Propuneri programe corporate Team Building marca Green Adventure

Nu de putine ori am mers in grupuri mari la sesiuni de rafting, canyoning, river tubing si cate si mai cate distractii in aer liber unde sa ne bucuram de natura si sa ne incarcam cu energie in timp ce eliberam tot stresul acumulat. Am ramas surprinsi vazand cum se strang legaturi invizibile intre cei ce impartasesc acelasi scop in activitatile comune, cum formam echipe si sisteme de comunicare, evaluam abilitati si integram talentul fiecarei persoane pentru a avea zile reusite, armonioase si cu impact pozitiv asupra starii de spirit. 

Aceasta baza de la care s-a pornit a fost importanta pentru Green Adventure. Aveam cele mai potrivite mijloace si experienta necesare unui proces atat de complex ca si team buildingul si urmatorul pas evident a fost sa ne dedicam unor astfel de programe in aceeasi maniera profesionista de care dam dovada in toate activitatile si evenimentele organizate de noi.

In prezent, orice angajat indiferent de pozitia ocupata lucreaza deja in echipa, interactioneaza cu alte departamente si are nevoie de o viziune din partea companiei din care face parte, viziune care sa inglobeze obiectivele urmarite si ghidarea acestuia in relationarea cu ceilalti angajati. 

Pentru ca team buildingurile noastre sa aiba succes lucram in strasa legatura cu fiecare companie in parte pentru a stabili obiectivul final al activitatii. Luand in calcul structura echipei, personalitatea membrilor acesteia si locatia de desfasurare a acestui eveniment putem creiona obiectivul final si porni in aventura de a obtine acea viziune comuna in randul membrilor echipei.

Va asteptam sa ne aventuram impreuna in proiecte care sa formeze echipe integrate, armonioase, cu spirit activ si mereu tanar! Si toate acestea prin activitati inedite in natura, alaturi de o echipa care iubeste si respecta tot ceea ce ne ofera ea! 

Vezi mai jos cateva optiuni de programe de Team Building sau solicita pe mail office@greenadventure.ro propriul program personalizat. 

Cere mai multe detalii
<< Inapoi la pagina anterioara