Turkey Adventure - 24 septembrie - 1 octombrie. Înscrie-te acum!

Teambuilding

Peste 10 ani de experiență

în organizarea de tembuilding-uri, cu programe aliniate la cele internaționale

Ghizi CERIFICAȚI internațional

și echipamente premiumpentru aventuri unice, în condiții de maximă securitate

Programe energizante și variate

care asigură doza de distracție și relaxare: rafting, caiac, biciclete electrice, drumeții

Green Adventure
redefinește team building-ul

Green Adventure redefinește team building-ul prin stimularea relațiilor interpersonale și a motivației. Pentru mai mult de un deceniu, am livrat programe “outdoor” inovative, urmărind cele mai recente trenduri globale.

Viziunea noastră? A furniza experiențe recompensatoare pentru angajați, eliminând stresul și promovând performanța. Activitățile noastre, cum ar fi rafting-ul, caiacul sau activitățile montane, oferă distracția și relaxarea de care echipa ta are nevoie.

Certificări internaționale
și experiențe unice în natură

Alege Green Adventure pentru programe dinamice, sigure și imersate în natură. Deținem o multitudine de certificări internaționale care reflectă profesionalismul și devotamentul nostru, incluzând World Rafting Federation, International Rafting Federation, Rescue 3 International, Britsh Union White Water Safety and Rescue, IcoPro, și multe altele.

Mizăm doar pe echipamente de top, certificate internațional, pentru a asigura o experiență de neuitat. Alătură-te numeroaselor organizații care ne-au ales deja. Experiența Green Adventure te așteaptă!

Companii care au ales Green Adventure