Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

Odissea Caiacelor - Aventura de 8 Zile pe Insula Skopelos

5.0

Odissea Caiacelor - Aventura de 8 Zile pe Insula Skopelos

Îmbarcați-vă într-o aventură idilică cu Green Adventure, explorând splendorile neatinse ale insulei Skopelos. Înconjurați de peisaje spectaculoase, veți naviga prin apele sclipitoare în caiace produse de firme de renume, precum P&H Custom Sea Kayak, recunoscute pentru performanță și siguranță. Sub îndrumarea expertă a ghizilor noștri, brevetați internațional de British Canoe, călătoria dvs. va fi nu doar captivantă, dar și în deplină siguranță. Descoperiți o lume unde frumusețea naturală se întâlnește cu aventura de top – toate, în inima paradisului grecesc. Cu Green Adventure, fiecare răsărit aduce o nouă aventură, iar fiecare apus, amintiri de neuitat.

Locație

Grecia, Skopelos

Cazare

Experimentați campingul pe plaje sălbatice sau, pentru cei care preferă confortul, cazare la pensiunile cochete din Skopelos

Durată

8 zile, 7 nopți

Perioadă

2-9 Iunie 2024

Grup

Maxim 15 pers

Dificultate

Medie

3.249 lei(/ persoana)

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.
Avansul tău o să fie acoperit de clauza Returul Plății.

Skopelos

Ajungeți în Skopelos, în portul Loutraki și restul zilei ne relaxăm la plajă. La cina discutăm planul aventurilor pentru zilele următoare.

Plaje pustii din vestul insulei

Începem aventura în caiace, plecând din vestul insulei. Pe traseu ne bucurăm de plaje sălbatice, snorkeling și relaxare. Vizităm mica și superba insuliță Dasia.

Călătoria continua spre sudul insulei

Explorarea apelor de smarald din caiac, plaje sălbatice, relaxare, snorkeling și un apus superb pe plaja Parelia Velanio, lângă monumentul istorc Mormântul Regelui Staphylos.

Ajungem în capitala insulei

Explorarea din caiace continuă, navigând de la sud spre est. Vizităm capitale insulei și Castelul Venețian.

Explorarea insulei în nord-est

Vâslim, plaje sălbatice și relaxare. Aventura se finalizează la emblematica Mânăstire Sf. Ioannis, în nord-estul insulei.

02 - 09 Jun 2024

Odissea Caiacelor – Aventura de 8 Zile pe Insula Skopelos

13 locuri rămase

2 locuri rezervate

3.249 RON / pers

Avans 30%

Ce include aventura

Include

Ghizi

Ghizi de caiac cu licență British Union Sea Kayak (acest aspect este foarte important pentru siguranța grupului și calitatea serviciilor prestate în acest program!).

Echipament caiac

Echipament sportiv complet: caiace sit-in premium, marcă P&H Custom Sea Kayaks, Aquarius și Prijon, veste de salvare ergonomice, spraydeck și padele.

Cursuri

Cursurile de eskimo roll în cea mai cristalină și caldă apă sunt din partea casei.

Transfer și transport echipamente pe insulă

Transportul echipamentelor de campare și transfer pe insulă cu Van-ul Green.

Organizare

Logistica și organizare program.

Nu include

Transport până la locație

Transportul tur-retur România – Skopelos se va face cu mașini personale sau cu zbor direct București - Skiathos. Dacă dorești să călătorești cu mașina și nu ai mijloc de transport personal, poți călători cu van-ul Green Adventure în regim de car sharing. Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi.

Cazare

Pentru cine preferă confortul, cazarea la pensiunile cochete din Skopelos se va face cu îndrumarea noastră și se va achita direct la unitatea de cazare.

Mese și băutură

Mesele și băutura pe toată perioada programului.

Asigurarea de călătorie

Vă recomandăm să aveți o asigurare de vacanță care să includă acoperire pentru sporturi de aventură.

Mâncare și cazare

Cazarea pe toată perioada vacanței se va face sub formă de campare pe plaje sălbatice sau, pentru cei care preferă confortul, cazare la pensiunile cochete din Skopelos, cu o rezervare asumată de participanții care doresc acest tip de cazare. Mesele și băuturile nu sunt incluse, dar vom ajunge în locații speciale, mai puțin cunoscute de turiști, unde te vei putea delecta cu delicatese autentice grecești, alese în funcție de preferințele tale.

Accesul la destinație

Transportul tur-retur România – Skopelos se poate face cu mașini personale sau cu zbor direct București – Skiathos. Dacă dorești să mergi cu mașina, dar nu ai mijloc de transport personal, poți călători cu van-ul Green Adventure în regim de car sharing. Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi.

Echipament necesar

Bagajul personal trebuie să includă îmbrăcăminte de vacanță în Grecia, protecție solară, pălărie (șapcă), încălțăminte specială de apă și multă voie bună.

Pentru nopțile petrecute pe plaje pustii, trebuie să aveți cort, un sac de dormit și un izopren sau saltea gonflabilă. La cerere putem să închiriem corturi si saltele izopren.

Întrebări frecvente

Este necesară experiența anterioară în caiac?

Vă recomandăm să vă familiarizați cu mersul în caiac înainte de a vă alătura programului nostru. Indiferent de nivelul dvs. de experiență, ghizii noștri certificați internațional și echipamentele de top vor asigura o călătorie sigură și distractivă.

Ce ar trebui să includă bagajul meu?

Pregătiți-vă pentru o aventură sub soarele Greciei! Includeți protecție solară, o pălărie, încălțăminte adecvată pentru apă, bluze cu protecție UV și mult entuziasm. Pentru campare, aduceți cort, sac de dormit și saltea gonflabilă. Nu uitați de baterii externe pentru dispozitivele electronice.

Care este vârsta minimă pentru participanți?

Copiii de la 7 ani în sus sunt bineveniți, dacă sunt însoțiți de un adult și au o condiție fizică adecvată. Oferim caiace duble pentru familiile cu copii, pentru a facilita propulsia și controlul caiacului.

Ce nivel de condiție fizică este necesar?

Aventura noastră este ideală pentru persoanele cu o condiție fizică minim moderată și dornice de explorare. Adulții care însoțesc minorii trebuie să aibă o condiție fizică bună pentru a gestiona caiacele duble.

Cum sunt condițiile de campare pe plajele sălbatice?

În zonele sălbatice, nu avem acces la facilități sanitare direct pe plajă, dar vom utiliza toaletele din tavernele unde vom servi cina și vom avea un cort special, complet utilat (inclusiv scaun de toaletă) pentru confortul și intimitateea voastră.

Echipamentul de camping este transportat zilnic în caiac?

Nu, nu este necesar să transportați echipamentul de camping în caiacul dumneavoastră. Echipamentul impachetat va fi transportat eficient de la o locație la alta de către echipamentul logistic al programului nostru, folosind van-ul Green Adventure. Acest serviciu vă permite să vă bucurați de călătoria în caiac fără a vă îngrijora de greutatea echipamentului.

Dacă călătoresc cu mașina personală, unde va rămâne aceasta pe timpul programului?

Mașina dvs. personală poate fi parcată în siguranță în zonele de parcare din zona portului Loutraki. Dacă este necesar, aveți posibilitatea de a accesa mașina oricând pe durata programului. Transportul până la locația mașinii dvs. va fi asigurat, la cerere, de van-ul Green Adventure, pentru a vă oferi flexibilitate și confort.

Cum procedez cu bunurile de valoare, cum ar fi actele și banii?

Pentru păstrarea în siguranță a bunurilor dvs. de valoare, aveți două opțiuni: le puteți transporta în caiac, folosind o husă impermeabilă pentru protecție, sau le puteți lăsa în van-ul Green Adventure. În acest caz, veți avea acces la bunurile personale ori de câte ori este necesar, asigurându-vă că acestea sunt în siguranță și ușor accesibile pe parcursul aventurii dvs.

Itinerariu

Ziua 1: Bun venit pe insula Skopelos!

Aventura voastră cu Green Adventure începe cu o călătorie spre această destinație de vis. Optați pentru un road trip plin de amintiri, conducând propriul vehicul sau alăturându-vă van-ului nostru în regim de car sharing, pentru o experiență autentică împreună cu alți aventurieri. Dacă preferați să economisiți timp, zborul cu Ryanair către Skiathos, urmat de o scurtă traversare cu ferry-ul, vă aduce rapid în inima paradisului nostru grecesc.

Odată ajunși, ziua se desfășoară în ritmuri relaxate pe plajele încântătoare ale insulei, oferindu-vă timp să vă destindeți și să vă adaptați la ritmul insular. Seara, ne reunim pentru cină, unde vom discuta despre planul plin de aventură pentru zilele următoare, pregătindu-vă pentru experiențele unice ce vă așteaptă. Începeți călătoria cu noi, lăsându-vă încântați de frumusețea și promisiunea de aventură pe care Skopelos o oferă.

Zilele 2-7: Explorare și Aventură - 6 Zile Magice pe Insula Skopelos

Pe parcursul a șase zile magice, expediția noastră cu caiacele ne poartă într-o călătorie extraordinară în jurul insulei Skopelos, de la pitorescul port Loutraki, străbătând coasta sudică, până la est-nordul insular, unde ne așteaptă manastirea scenică Ioannis. Pe drum, vom explora comori naturale și istorice: de la Baile Romane Antice, la insula izolată Dasia, peisajele de vis ale golfului Amarandos, plajele sălbatice precum Drakontoschisma, și pestera misterioasă Stafilos. Nu ne vom ocoli nici patrimoniul cultural, vizitând Mormântul Regelui Staphylos, orașul vibrant Skopelos și Castelul Venetian, fiecare loc povestind o parte din istoria bogată a insulei.

Distantele zilnice parcurse cu caiacele sunt gândite să favorizeze relaxarea și admirația peisajelor, variind între 6 și 10 km, permițându-ne astfel să absorbim frumusețea naturală și să ne bucurăm de răsfăț gastronomic local. Această aventură este despre descoperirea ritmului insulei, despre îmbinarea armonioasă a explorării, relaxării și aventurii, toate desfășurate într-un decor natural de o frumusețe rară. Însoțiți de ghizi brevetați și echipați cu caiace și echipamente de înaltă calitate, garantăm o experiență sigură și de neuitat, în inima paradisului grecesc.

Pentru noptile petrecute pe insulă, aveți libertatea de a alege între camping pe plaje pustii sau cazare la pensiuni locale, pentru un plus de confort. Oferim consiliere pentru găsirea celor mai bune opțiuni de cazare la pensiuni pentru fiecare zi din program. Van-ul care ne însoțește zilnic va facilita transportul echipamentelor de camping și va asigura transportul participanților care preferă cazarea la pensiuni, garantând astfel flexibilitate și comoditate pentru toți aventurierii noștri.

Ziua 8: Încheierea Vacanței și Revenirea Acasă

În ultima zi a acestei aventuri inedite pe insula Skopelos, începem drumul de întoarcere spre România. Avem pregătite opțiuni flexibile pentru călătoria dvs., asigurându-ne că întoarcerea acasă este la fel de plăcută și lipsită de griji ca și aventura însăși. Participanții pot alege să călătorească cu mașinile personale, bucurându-se de peisajele pitorești ale Greciei la volan, sau pot opta pentru confortul și comoditatea van-ului Green Adventure, în regim de car sharing, împărtășind experiențe și amintiri cu tovarășii de călătorie.

Pentru cei care doresc să minimizeze timpul petrecut pe drum, recomandăm traversarea cu ferry-ul către insula Skiathos, urmată de zborul direct spre România cu compania aeriană Ryanair. Această opțiune vă permite să vă bucurați de ultimele momente în paradisul grecesc, fără grija unui drum lung.

Indiferent de modalitatea de călătorie aleasă, Green Adventure se asigură că sfârșitul acestei călătorii este doar începutul multor alte aventuri memorabile. Vă mulțumim că ați ales să explorați frumusețile Skopelos alături de noi și sperăm să vă revedem curând în noi expediții pline de aventură.

Plusul Green Adventure

Bun venit în lumea aventurii autentice oferită de Green Adventure! Suntem o companie dedicată călătoriilor transformaționale, și ne-am asumat misiunea de a vă ghida printr-un proces de dezvoltare personală, oferindu-vă experiențe care vor rămâne în memoria voastră pentru totdeauna.

Prin programele noastre, vă oferim mai mult decât o vacanță obișnuită. Avem o echipă de ghizi experimentați și pasionați, care nu sunt doar însoțitori în călătorie, ci și coach specializați. Acești ghizi vă vor însoți în fiecare etapă a călătoriei voastre, oferindu-vă suport și îndrumare personalizată.

Fiecare program Green Adventure este conceput cu atenție și dedicare. Nu doar că veți explora locuri incredibile și veți participa la activități pline de adrenalină, dar veți avea oportunitatea de a vă descoperi și de a vă dezvolta abilități noi. Vom învăța împreună tehnici de outdoor și supraviețuire, vom explora activități în aer liber, dar și cultura și tradițiile locale.

Valorile noastre fundamentale sunt siguranța, creșterea personală și autenticitatea. Vrem să vă ajutăm să depășiți limitele personale, să vă dezvoltați încrederea în sine și să vă descoperiți potențialul. Fiecare provocare pe care o întâmpinați în timpul aventurii voastre va fi o oportunitate de creștere și de depășire a propriilor bariere.

Călătoriile noastre sunt concepute pentru a vă oferi o perspectivă mai profundă asupra destinațiilor pe care le vizităm. Vom interacționa cu localnicii, vom învăța despre tradițiile și obiceiurile lor și vom susține comunitățile locale în mod responsabil.

Vă asigurăm că experiența Green Adventure nu se oprește la durata călătoriei. Vă încurajăm să aplicați ceea ce ați învățat și experimentat în viața voastră de zi cu zi și să continuați să vă dezvoltați abilitățile și mentalitatea dobândite. Veți deveni mai rezilienți și veți aborda noi provocări și oportunități cu îndrăzneală și încredere.

Alăturați-vă nouă în această călătorie a autodescoperirii și dezvoltării personale. Green Adventure vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă ghida într-o experiență de neuitat!

Returul plații

Această vacanță oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau indisponibilitatea de a călători din motive personale de sănătate. Află condiții

Plata în rate fără dobândă

Green Adventure oferă plata în 5 rate fără dobândă cu cardurile de cumpărături ale Credit Europe Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank și BRD Finance. Află detalii

Mihaela B.

A fost absolut super!

Sep 2022

A fost absolut super, organizare, traseu, grup, locurile vizitate și campingurile, echipamentele. Ghizii au fost foarte drăguți, răbdători și grijulii cu noi, ne-au îndeplinit toate dorințele, explicații și indicații foarte bune. Am în plan să repet și anul viitor această tură, sper în companie la fel de minunată.

Iulia M

One of the best vacation we've had

Sep 2023

I went to Greece kayak experience with my 7 years old son. I searched Google for a trip to Greece and decided to go with Green Adventure. And it was the best decision. We had the best time, even if the wheater was not great. The guides from Green Adventure made sure that we had the best experience under the wheater conditions and also kept us safe at all times. We had an amazing trip with an amazing group, we went kayaking (it was the first time for me, but the guides showed me how to do it in a very professional and gentile manner), we discovered great snorkeing places (such as Port Koufa and Drenia Island), we had great food and the best of Time with a very very nice group. Thank you for such an amazing experience, the first of many to come with Green Adventure!

Ioana Giurgiu

Amazing kayaking experience in Greece!

Sep 2019

I had little experience kayaking but felt safe and thoroughly enjoyed the feeling of paddling in open water as well as the unique perspective on the coast. Our guides George, Tudor and Luca were fun, friendly and professional.

The schedule was well thought out and balanced. We had plenty of time to rest, explore local restaurants and enjoy lounging on the beach during the hotter parts of the day. The rest of the time we paddled towards some incredibly beautiful locations. I most enjoyed wild camping on a remote beach on Ammoulliani Island.

Overall, a trip I would gladly repeat and warmly recommend to anyone interested in a different way of experiencing Halkidiki.

Certificări Green Adventure