Turkey Adventure - 24 septembrie - 1 octombrie. Înscrie-te acum!

Rafting pe Râul Buzău

#superrafting cu Green Adventure!

Descoperă adrenalina raftingului cu Green Adventure pe râul Buzău, pe cel mai lung traseu din România, alături de o echipă internațională de ghizi profesioniști. Beneficiezi de condiții premium de organizare și logistică, inclusiv transfer auto, plus acces la facilități precum piscina, bar și restaurant în Vibe Camping. În plus, echipamentele noastre sunt moderne și de calitate, iar experiența noastră de peste 10 ani garantează #SuperDistractie, aventură și energie în fiecare zi a săptămânii.

Locație

Valea Lupului, jud. Buzău

Traseu rafting

14 km

Durată

3-4 ore

Perioadă

Martie - Noiembrie

Grup

Maxim 60 pers

Dificultate

Usor

240 RON 220 RON(adult)
200 RON 180 RON(copil) Vârstă 7 - 13 ani

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.

Ce include aventura

Include

Rafting

14 km de rafting, adică cea mai lungă și intensă tură de pe râul Buzău!

Ghizi

Echipa internațională de ghizi profesioniști de rafting (Franța, Costa Rica, Chile, Argentina, Ecuador, Mexic, România), toți cu atestări internaționale și experiență bogată în rafting.

Echipamente

Echipamente complete moderne și de calitate: costum de neopren, vestă de salvare, cască de rafting, bărci și pagaie (vâslă).

Condiții premium

Condiții premium de organizare și logistică: vestiare, grup sanitar, dușuri calde, bar, restaurant și parcare păzită pentru mașinile personale.

Piscină

Acces gratuit la piscina in perioada iunie-septembrie.

Transfer auto

Transferul auto pe perioada programului de rafting este inclus în preț.

Nu include

Album foto si filmari

se poate comanda suplimentar la fata locului si va rugam sa solicitati acest serviciu la inceputul programului.

Informatii generale

8 motive pentru care trebuie sa incerci tura de rafting pe Buzau cu Green Adventure:

✅ Oferim cel mai lung și provocator traseu de rafting pe râul Buzau și, din câte știm noi, cel mai lung traseu din România. Sunt 14 km de aventură, distracție și … surprize plăcute.

✅ Avem o echipă internațională de ghizi profesioniști de rafting (Franța, Costa Rica, Chile, Argentina, Ecuador, Mexic, România), toți cu atestări internaționale și experiență vastă în rafting.

✅ Avem condiții premium de organizare și logistică: vestiare, grup sanitar, dușuri calde, bar, restaurant, parcare păzita pentru mașinile personale.

✅ După rafting te bucuri de piscină, bar și restaurant in Vibe Camping, locul de întâlnire și echipare.

✅ Transferul auto pe perioada programului de rafting este inclus in preț.

✅ Te bucuri de rafting în fiecare zi, de luni până duminică. Nu trebuie neapărat să aștepți weekendul. Începând cu luna martie ne lăsăm udați de valurile râului Buzău în fiecare zi și terminăm sezonul cât mai târziu cu putință.

✅ Echipamente complete moderne și de calitate: costum de neopren, vestă de salvare, cască de rafting, barci și pagaie (vâslă).

✅ Ieșim la rafting de peste 10 ani și garantăm #SuperDistractie, aventură și energie. Avem mii de ture făcute, cu mii de iubitori de rafting și aventură, cunoaștem râul Buzau ca-n palmă.

CINE POATE PARTICIPA?

La turele de rafting pe răul Buzău poate participa orice aventurier dornic de distracție și adrenalină. Vârsta minimă acceptată în acest program este de 7 ani.

Copiii cu vârste între 7-14 ani beneficiează de un preț redus: 180 lei/copil.

Recomandare: este bine sa fiți prieteni cu apa și să știți să înotați, dar nu este o cerința obligatorie (vă rugăm să anunțați ghizii de rafting dacă nu știți să înotați și o să primiți un loc special în barcă).

ALTE EXPERIENTE DE BIFAT IN ZONA

✔ Traseul de Via Ferrata și Tiroliană „Sunny Way”

✔ Programul de caiace pe lacul Siriu

✔ Biciclete electrice

✔ SUP (Stand Up Paddle) pe lacul Siriu

✔ River Tubing pe râul Buzau

✔ Ducky Kayak pe râul Buzau

✔ Curs caiac white water pe râul Buzau

✔ Cursuri de eskimo roll în piscină

✔ Drumeții ghidate în munții Buzaului

Toate aceste activități sunt furnizate în exclusivitate de Green Adventure și sigur o să-ți placa ????!

Informații organizatorice

Locul de întâlnire

În locația noastră Vibe Camping, de la Valea Lupului. Aici vă puteți bucura de o cafea sau un ceai într-o oaza verde și la final de program, puteți să vă relaxați la piscina și barul din locație.

Ora de întâlnire

Programul de rafting pe Buzău depinde de programul de eliberare a apei de către barajul Siriu, dar, în general, ora de întâlnire este de dimineață.

Vrei să rămâi mai multe zile în zonă și să te bucuri și de alte experiențe?

Dacă dorești să descoperi zona sălbatică a munților Buzău și să te bucuri de experiența oferită de Geoparcul UNESCO Ținutul Buzăului, îți recomandăm să te cazezi în cele doua locații #Green:

???? Green Camp – Adventure Glamping, o experinta premium de glamping in mijlocul naturii.

???? Vibe Camping, o experinta de camping verde, prietenos, dotat premium.

Vrei și alte activități outdoor? Te invităm să alegi din lista de mai jos:

✔ Traseul de Via Ferrata și Tiroliană „Sunny Way”

✔ Programul de caiace pe lacul Siriu

✔ Biciclete electrice

✔ SUP (Stand Up Paddle) pe lacul Siriu

✔ River Tubing pe râul Buzau

✔ Ducky Kayak pe râul Buzau

✔ Curs caiac white water pe râul Buzau

✔ Cursuri de eskimo roll în piscină

✔ Drumeții ghidate în munții Buzaului

Întrebări frecvente

1. Ce este nevoie să aduci cu tine?

Îmbrăcămintea adecvată condițiilor meteo din ziua de program, costum de baie și prosop. Restul aducem noi.

2. Trebuie să știu să înot?

Este bine să fii prieten cu apa și să știi să înoți. Dar nu este o cerință obligatorie*. Vestele de salvare folosite pentru această activitate oferă un standard ridicat de flotabilitate (150 N). Cu alte cuvinte, în acest echipament scufundarea este imposibilă.

*Vă rugăm să anunțați ghizii de rafting dacă nu știți să înotați și o să primiți un loc special în barcă.

3. Costumele de neopren se dezinfectează?

Sigur că da! După fiecare program dezinfectăm costumele și încălțămintea de neopren cu Sanytol. Castile și pagaiele sunt dezinfectate. Vă garantăm o siguranță igienică totală!

4. Bărcile de rafting se răstoarnă?

Câteodată da și uneori se răstoarnă chiar la cerere! Răsturnarea poate să facă parte din distracția oferită de activitatea de rafting, dar, dacă ne anunțați de la începutul programului că nu doriți răsturnarea bărcii, ghizii o să vă ofere o coborâre mai „lină”.

În cazul în care barca se răstoarnă accidental, echipamentul de neopren folosit vă protejează de apa rece, vestele de salvare vă oferă o flotabilitate excelentă și castile de rafting vă protejează de pietrele aflate în albia râului. Vă garantăm siguranță totală.

5. Cum influențează hidrocentrala de pe Buzău programul de rafting?

În perioadele secetoase, în special vara, debitul râului Buzău scade, fiind afectat de lipsa ploilor. Pentru a ne bucura de distracție și aventură la rafting avem nevoie de ape și valuri mari! Din această cauză, programele de rafting se realizează în intervalele orare în care barajul de la Siriu eliberează apa pentru producerea energiei electrice.

Programul de eliberare a apei din baraj se anunță de către Hidroelectrica doar după ora 19:30, înaintea zilei de desfășurare a programului de rafting.

Deci programul de rafting și ora exactă de începere se pot cunoaște doar cu o seară înainte de data de program.

6. Ce capacitate au bărcile de rafting?

În programele noastre de #SuperRafting noi am ales să folosim bărci de ultimă generație cu capacitate de 7 + 1. Adică 7 turiști fericiți și un super ghid de rafting în fiecare barcă din convoi.

În aceste bărci se pot distra și grupuri mai mici, ca de exemplu 2 + 1, 3 + 1, 4 +1 și tot așa până la 7 + 1.

7. Copiii pot participa la rafting?

Punem accent maxim pe siguranță și plăcerea turiștilor. Încurajăm familiile să vină împreună cu cei mici și noi ne dorim să oferim experiențe care să îi facă pe copii să se îndrăgostească de natură și aventură. Așa că am creat un set de reguli ferme pentru copiii care participă la turele de rafting:

  • Copiii de peste 14 ani vâslesc alături de noi pe tot parcursul traseului de rafting.
  • Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani parcurg alături de familie tot traseul de rafting, dar o să fie transferați pe mal în zona numită „Mașina de Spălat” și după această zonă ei se vor alătura și o să continue traseul de rafting până la final.

8. O să îmi fie frig în costumul de neopren?

Costumul de neopren este conceput în așa fel încât să mențină temperatura și căldura corpului atunci când se udă, astfel încât confortul termic să fie bun, pe o perioadă mare de timp.

Ce ar trebui să port pe sub costumul de neopren?

Doar un costum de baie din poliester, care se usucă rapid și nu menține frigul. În niciun caz nu este recomandat să avem haine din bumbac.

9. Am nevoie de experiență ca să particip în acest program?

Nu. Oricine poate participa atât timp cât are chef de aventură și distracție.

Pentru înscriere în acest program trebuie să fim un grup deja format?

Nu. Orice persoană care dorește să se bucure de distracție și aventură alături de noi este bine-venită. Poți să vii singur și la finalul de #SuperRafting o să ai o mulțime de prieteni noi.

10. Am unele probleme medicale. Oare pot să particip la rafting?

Cel mai bine este să fii onest cu tine și să nu îți asumi un risc inutil! Dacă ai probleme cardiace, astm bronșic, diabet, probleme cu coloana cervicală etc, cel mai bine este să ne anunți în particular și, de comun acord, o să luăm cea mai bună decizie în privința participării tale în acest program.

Avem o mulțime de soluții ca să te ajutăm să te bucuri de o experiență de #SuperRafting alături de noi, dar ca să le punem în aplicare, trebuie să fim informați.

La fel, dacă aveți o medicamentație specială, vă rugăm să anunțați în particular ghizii de rafting și ei o să poată să transporte în recipiente etanșe medicamentele voastre pe toată perioada programului!

Dacă ești o viitoare mămică, te rugăm mult să ne anunți și noi o să îți oferim un loc special în bărcile noastre!

11. Am auzit că raftingul înseamnă distracție! Asta înseamnă că pot să consum alcool?

În viața de zi cu zi noi recomandăm consumul de alcool moderat. Dar în programele noastre avem o regulă simplă: persoanele care au consumat alcool sau orice fel de substanțe psihoactive, fără să ne dorim să le stricăm distracția, vor avea interdicție fermă în programele noastre.

Lăsăm la final petrecerea și, de ce nu, vă așteptăm să ciocnim împreună un pahar la glampingul nostru Green Camp sau în campingul Vibe Camping.

12. Este obligatoriu să purtăm costumul de neopren?

Nu este obligatoriu, dar este recomandat.

De exemplu în lunile iulie și august, raftingul se poate face și fără costumul de neopren. Dar este obligatoriu purtatul vestei de salvare și a castii de rafting!

13. Este obositor să faci rafting? Am nevoie de o condiție fizică de invidiat?

Nici pomeneală. Este bine să ai o condiție fizică de invidiat, dar pentru activitatea de rafting, dacă ești în stare să urci pe jos până la etajul 4 a unui bloc, înseamnă că te califici cu brio pentru această activitate! Mult mai important este să ai chef de distracție și aventură!

14. Care este vârsta maximă pentru participare la rafting?

Bună întrebare! Nici noi nu știm răspunsul exact!

Dacă tu crezi că poți și îți face plăcere să fii alături de noi, înseamnă că ești într-o stare perfectă pentru #SuperRafting cu Green Adventure!

Returul plații

Acest program oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau a anulării de către organizator. Află condiții

Erez Barkay

Highly recommended adventure!

Aug 2022

The place is located in such a nice place. Once we arrived, we were welcomed by our guides and were directed to the fitting with our gear. Once we were all set, a quick ride with a van to the starting point, some safety explainations and off we go.
Pure fun - all was great - perfect guide - highly recommended.

Ina G

Awesomeeee

Oct 2022

Wonderful rafting experience on the Buzau river! It was everyone s first experience with rafting but our guide was so nice and helpful, He explained everything and put us as ease. Loved the river and landscape!

Alexandru C

Dedicated Team

Oct 2022

The Green adventure team are the most dedicated and enthusiastic team I have ever encountered in events like this.
Apart from their commitment, they are also excellent professionals in the field.

I enjoyed every minute of the experience and I recommend them.

Certificări Green Adventure