Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

Snowy beginnings in Turkey 2024: Vacanță la schi și snowboard pentru începători

5.0

Snowy beginnings in Turkey 2024: Vacanță la schi și snowboard pentru începători

Bucură-te de o vacanță la schi și snowboard pentru începători în inima Turciei! Cazare la hotel de 4 stele, toate mesele incluse. Învață schiul și snowboardul cu instructori calificați, explorează frumusețea naturală a peisajului din Cappadocia într-un program captivant de ATV Safari sau din zborul cu balonul cu aer cald, savurează degustări de vinuri locale și participă la ateliere de crafts. Descoperă senzațiile unice ale acestei experiențe complete în zona stațiunii Erciyes-Kayseri, din pitoreasca zonă istorică a Anatoliei.

Locație

Turcia

Cazare

Hotel de 4 stele

Durată

7 zile, 6 nopți

Perioadă

Program momentan inactiv

Grup

Maxim 15 pers

Dificultate

Ușoară

Începând de la 5.249 lei(/ persoana)

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.
Avansul tău o să fie acoperit de clauza Returul Plății.

Istanbul

Escală și o vizită scurtă dacă există doritori.

Cappadocia

Ne cazăm, servim cina și vom face planurile de vacanță.

Erciyes-Kayseri

Pârtie, pârtie și iar pârtie. Cursuri de învățare și îmbunătățire tehnică de schi sau snowboard oferit de monitorii Green Adventure.

Aventură in Cappadocia

Zbor cu balonul cu aer cald, ATV Safari, istorie și peisaje incredibile.

Tradiții locale

Crafts workshop, degustări de vin in Cappadocia.

Party

Petrecere la apres ski, dans în cluburi și relaxare la hamam.

Tur ghidat

Descoperi farmecul, secretele și istoria din Cappadocia.

Ce include aventura

Include

Monitori

Monitori licențiați de ski/snowboard.

Cazare

Cazare pe toată perioada vacanței în camere duble, hotel 4 stele.

Mic dejun, prânz și cină

Incluse în prețul vacanței.

Lecții de schi sau snowboard

Incluse în prețul vacanței pentru 3 zile din program.

Skipass

50 de coborâri încluse.

Echipament de schi sau snowboard

3 zile de închiriere echipament complet inclus în prețul de vacanță.

Transport local

Transfer aeroport-hotel-aeroport și transfer hotel-partie schi timp de 3 zile.

ATV Safari

ATV Safari, crafts workshop, degustări de vin in Cappadocia.

Asistență

Asistență pe toată perioada vacanței.

Nu include

Transport până la locație

Prețul biletului de avion București - Kayseri - București. Preț aproximativ 250 Euro/persoană, pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi.

Zborul cu balonul în Cappadocia

Program opțional, preț aproximativ 200 Euro/persoană.

Tur ghidat in Cappadocia

Program opțional, preț 40 Euro/persoana.

Asigurarea de călătorie

Vă recomandăm să aveți o asigurare de vacanță care să includă acoperire pentru sporturi de iarnă.

Mâncare și cazare

Cazare cu toate mesele incluse (mic dejun, prânz și cină incluse) în hotel de 4 stele în Cappadocia.

Accesul la destinație

Transportul București – Kayseri – București se face cu avionul. Preț aproximativ 250 Euro/pers, pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi.

Echipament necesar

Bagajul personal de vacanță. Și în acest bagaj nu uita să incluzi echipamentul pentru confortul termic optim necesar în zilele petrecute pe pârtia de ski. Opțional, la achiziția biletului de avion, poți să incluzi echipamentul personal de ski/snowboard la bagajul de cală.

Întrebări frecvente

Documente necesare pentru această escapadă de schi:

Este imperativ să aveți un pașaport cu o validitate de cel puțin 6 luni de la data planificată a intrării în Turcia. În plus, pentru o liniște deplină și siguranță, vă sfătuim să optați pentru o asigurare de călătorie cuprinzătoare, care să vă acopere pe durata întregii aventuri.

Nivel de experiență pentru participanții la vacanța de schi:

Vacanța noastră este creionată pentru schiorii și snowboarderii în devenire, cu nivel zero sau începatori, care își doresc să învețe de la monitorii profesioniști Green Adventure tehnica corectă de schi sau snowboard.

Ce ar trebui să includeți în bagajul dvs. pentru această aventură alpină:

Pe lângă articolele esențiale de vacanță, nu uitați să vă împachetați îmbrăcăminte adecvată pentru protecție termică și accesoriile necesare unei zile energice pe pârtiile de schi.

Condiții de vârstă și fizice pentru participarea la vacanța de schi:

Vacanța este accesibilă copiilor peste 7 ani cu cunoștințe conversionale de limba engleză, cu condiția să fie însoțiți de un adult responsabil și să aibă o condiție fizică aptă pentru activități outdoor în condiții de iarnă.

Posibilitatea de închiriere a echipamentului de schi/snowboard:

Oferim posibilitatea de a închiria echipament de schi și snowboard de ultimă generație, pentru a vă asigura că experiența dvs. pe pârtie este nu doar confortabilă, dar și de top. Costul pentru închirierea echipamentului premium este de 15 Euro pe zi.

Ce tipuri de piste găsim la Erciyes-Kayseri?

Stațiunea Erciyes-Kayseri se mândrește cu o gamă variată de piste, de la cele pentru schiorii începători, intermediari și avansați, până la pârtii care pun la încercare chiar și cei mai experimentați schiori. Vă veți putea testa abilitățile pe pârtii de începători absoluți, albastre, roșii și negre, toate întreținute la standarde înalte pentru o experiență premium de schi.

Cum este clima în perioada sezonului de schi?

Clima în Erciyes-Kayseri este ideală pentru schi, cu temperaturi care favorizează zăpada de bună calitate. În general, puteți aștepta temperaturi de iarnă răcoroase și vânturi moderate, asigurând condiții excelente pentru schi și snowboard.

Există activități pentru cei care nu schiază?

Da, programul nostru include o varietate de activități pentru a satisface toate gusturile. De la zboruri cu balonul peste Cappadocia până la safari cu ATV-ul și ateliere de meșteșuguri, avem opțiuni pentru fiecare membru al familiei sau grupului.

Ce opțiuni de masă sunt disponibile la hotel?

Hotelul nostru de 4 stele oferă toate mesele, cu un mic dejun copios pentru a începe ziua, mesele de prânz se vor servii pe pârtia de schi sau în zona activităților incluse în acest program și cine delicioase cu specialități locale și internaționale.

Există facilități de wellness și relaxare la hotel?

După o zi pe pârtii, vă puteți destinde la spa-urile din zonă, care oferă servicii de masaj, saună și hamam, perfecte pentru relaxare și recuperare musculară.

Cum sunt condițiile de siguranță pe pârtii?

Siguranța este o prioritate maximă pentru noi. Pârtiile sunt patrulate regulat de personal calificat, iar zonele sunt bine marcate și monitorizate pentru a asigura o experiență de schi sigură pentru toți participanții.

Itinerariu

Ziua 1: Debutul Aventurii de Schi în Turcia

Îmbarcarea la Aeroportul Otopeni: aici dăm startul oficial al vacanței de schi. Entuziasmați și pregătiți, ne adunăm pentru a ne îndrepta către destinația promisă: Kayseri, centrul vibrant al Anatoliei.

Pe drum, dacă timpul de escală ne permite, ne vom bucura de o scurtă excursie în Istanbul, un interludiu perfect pentru a absorbi vibrațiile cosmopolite ale orașului. Acest stop over nu este doar o oportunitate de tranzit, ci și un teaser cultural pe măsura experienței ce urmează.

Kayseri: un mozaic de istorie și cultură – cu rădăcini care se întind pe mai bine de 4000 de ani, orașul este un amestec fascinant de civilizații, purtând și astăzi ecoul numelui său antic, Caesarea. Acesta reprezintă punctul de acces către pârtiile noastre de schi și către ospitalitatea caldă a Anatoliei.

La sosire, veți fi întâmpinați de echipa noastră de primire și transferați confortabil la hotelul nostru cu patru stele, ales strategic în regiunea Cappadocia, ce promite nu doar o cazare premium, dar și o introducere în lumea magică a Turciei.

Seara de bun venit – după ce vă acomodați în camerele elegante, vă invităm să vă alăturați la o cină de bun venit, unde vom schița aventurile ce ne așteaptă. Este momentul să vă relaxați, să legați primele amiciții și să vă încărcați cu energie pentru zilele pline de schi și explorare care urmează.

Ziua 2: Descoperirea Plăcerii Schiului și Snowboardului la Erciyes-Kayseri

Dimineața începe cu un mic dejun hrănitor la confortul hotelului nostru din inima Cappadociei, pregătindu-ne pentru o zi plină de aventură și schi. Transferul nostru vă va duce către stațiunea Erciyes-Kayseri, unde aventura pe zăpadă începe.

La sosire, ne îndreptăm către centrul de echipamente, unde echipa noastră specializată vă va ajuta să alegeți echipamentul perfect adaptat nevoilor și abilităților voastre. Apoi, începem primul curs de schi/snowboard al zilei sub îndrumarea atentă a instructorilor noștri experimentați. Această sesiune intensivă de 1,5 ore va construi bazele pentru o experiență plină de distracție pe pârtiile montane.

După această provocare antrenantă, ne oprim pentru o masă delicioasă la un restaurant din zona pârtiilor de schi, reîncărcându-ne bateriile pentru continuarea aventurii.

În intervalul 13:30-16:30, avem parte de coborâri și distracție pe pârtiile ușoare, beneficiind de asistența atentă a monitorilor Green Adventure. Coborârile plăcute pe zăpadă vor fi însoțite de sfaturi și ghidaj pentru a vă perfecționa abilitățile.

Seara, revenim la hotel pentru o cină delicioasă și pentru a ne bucura de atmosfera oferită de programul de divertisment pregătit cu grijă de partenerii noștri turci.

Această zi plină de aventură și distracție va completa experiența voastră memorabilă în lumea schiului și snowboardului din zona Cappadocia.

Ziua 3: Schi și Snowboard Avansat în Erciyes-Kayseri

O nouă zi plină de aventură începe cu un mic dejun delicios servit la hotelul nostru din Cappadocia. După pregătiri, ne îndreptăm spre stațiunea Erciyes-Kayseri pentru a continua explorarea fascinantă a sporturilor de iarnă.

În centrul nostru de echipamente, echipa noastră experimentată vă va ghida în alegerea echipamentului potrivit pentru a vă maximiza confortul și performanța pe pârtii. Apoi, începem cursurile de schi/snowboard, concentrate pe îmbunătățirea abilităților voastre, sub îndrumarea atentă a instructorilor noștri profesioniști. Această sesiune de 1,5 ore va consolida tehnicile și încrederea în sine pentru coborârile următoare.

După o dimineață activă, ne relaxăm și savurăm un prânz hrănitor la unul dintre restaurantele pitorești din zona pârtiilor de schi.

Între 13:30 și 16:30, ne aventurăm pe pârtii albastre și roșii, beneficiind de coborâri de antrenament și distracție sub îndrumarea atentă a monitorilor Green Adventure. Aceste coborâri vor consolida și îmbunătăți abilitățile voastre pentru a vă bucura la maximum de experiența pe zăpadă.

Seara, revenim la hotel pentru o cină savuroasă și pentru a participa la distracția oferită de partenerii noștri turci.

Această zi plină de învățare și aventură vă va oferi noi provocări și bucurii în lumea minunată a schiului și snowboardului din Cappadocia.

Ziua 4: Zbor și Aventură în Cappadocia

Pe măsură ce răsăritul scaldă Cappadocia în nuanțe de aur, ziua a patra a vacanței noastre începe cu o experiență de neuitat: zborul cu balonul cu aer cald. În calmul dimineții, ne vom înălța pentru a admira o panoramă mirifică – valea Cappadociei în toată splendoarea sa, un peisaj care pare desprins din basme, cu formațiuni stâncoase și istorie vie, sculptată în piatră.

După aterizarea blândă, aventura continuă pe pământ cu un safari dinamic de ATV, navigând prin peisajele stâncoase într-un tur plin de adrenalină. Explorăm cărările ascunse și descoperim secretele acestei regiuni istorice, cu ateliere de meșteșuguri tradiționale (crafts workshop) unde îți poți testa abilitățile artistice și crea amintiri tangibile ale călătoriei tale.

O zi plină de explorare nu ar fi completă fără să gustăm din bucatele locului, așa că ne vom delecta cu degustări de vinuri rafinate, savurând aromele care reflectă diversitatea și bogăția zonei Cappadocia.

Seara ne regrupăm și după o cină satisfăcătoare, ne vom scufunda în viața de noapte vibrantă a Cappadociei. Ne îndreptăm către un club select, unde muzica, dansul și râsetele vor uni grupul, transformând această seară într-unul dintre cele mai memorabile momente ale călătoriei. În ritmul muzicii, sărbătorim fiorul și libertatea acestei vacanțe speciale, într-un spirit de camaraderie și bucurie pură.

Ziua 5: Perfecționare și Adrenalina pe Pârtii în Erciyes-Kayseri

O nouă zi plină de aventură debutează cu un mic dejun delicios servit la confortul hotelului nostru din Cappadocia. După aceea, ne pregătim pentru o experiență intensă pe zăpadă, în stațiunea Erciyes-Kayseri.

La centrul nostru de echipamente, echipele noastre specializate vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit pentru a vă oferi confortul și siguranța necesare pentru o zi plină de distracție. Împreună cu monitorii Green Adventure, începem coborâri de antrenament pe pârtii albastre, concentrându-ne pe perfecționarea tehnicilor de schi sau snowboard.

După această primă parte a zilei, ne oprim pentru o pauză hrănitoare și relaxantă la un restaurant din apropierea pârtiilor de schi.

În intervalul 13:30-16:30, intensificăm provocările pe pârtii, explorând coborâri de antrenament pe pârtii roșii sub îndrumarea atentă a monitorilor Green Adventure. Aceste coborâri vor îmbunătăți și mai mult abilitățile voastre pentru a vă bucura de experiența schiului și snowboardului într-un mod mai avansat și plin de adrenalină.

Seara, ne întoarcem la hotel pentru a savura o cină delicioasă și pentru a participa la distracția oferită de programul de divertisment pregătit cu grijă de partenerii noștri turci.

Această zi plină de provocări și îmbunătățiri va completa experiența voastră extraordinară în lumea schiului și snowboardului din Cappadocia.

Ziua 6: Opțiuni Diverse pentru O Zi Memorabilă

Dimineața debutează cu un mic dejun delicios oferit la confortul hotelului nostru, urmat de o alegere între două programe optionale, fiecare aducând propria sa experiență unică.

Pentru cei dornici să exploreze mai multe pe pârtiile de schi și să-și consolideze abilitățile dobândite, oferim posibilitatea de a reveni pe zăpadă pentru a exersa și a se bucura din nou de senzația coborârilor pe pârtii.

În paralel, pentru cei care caută să descopere mai mult din frumusețea și istoria Cappadociei, propunem un program de tur ghidat. Explorați adâncimile istoriei cu un tur ghidat care ne ajută să descoperim orașul subteran, bisericile săpate în stâncă și atelierele unde meșteșugarii dau formă pietrei și ceramicii. Această călătorie culturală este îmbogățită de sesiuni de degustare a produselor locale, inclusiv vinuri selecte, care ne vor încânta simțurile și ne vor adânci conexiunea cu tradițiile regiunii. După ce v-ați încântat papilele gustative și v-ați îmbogățit cunoștințele, turul ghidat se încheie cu o priveliște superbă la apus asupra zonei istorice, un moment de reverie și contemplare.

Seara, ne regrupăm la hotel pentru a savura o cină delicioasă și pentru a reflecta asupra aventurilor trăite în această zi plină de opțiuni diverse. Opțional, dupa cină, ne putem retrage în lumea caldă și plină de aburi a hamamului tradițional, unde ne vom relaxa și ne vom detoxifia corpul după activitățile zilei. Este o introducere perfectă în ritualurile de wellness ale Turciei și o modalitate divină de a ne răsfăța simțurile.

Această zi flexibilă, oferind alegeri variate, va completa experiența voastră în Cappadocia, fie că optați pentru aventura pe zăpadă sau pentru explorarea bogatei culturi și istorii a regiunii.

Ziua 7: Rămas-bun melancolic în Inima Turciei

Ultimul Act în Cappadocia: în funcție de orarul de zbor, ziua ne oferă ocazia de a savura ultimele momente pe pârtiile albe sau de a ne îmbogăți cu liniștea și splendoarea Anatoliei. Pentru cei care doresc să se relaxeze, stațiunea Kayseri ne așteaptă cu promisiunea unei dimineți de odihnă sau a unei explorări culturale finale.

Comoara Comercială și Istorică: profitați de ultimele ore pentru a vizita Grand Bazaar din Kayseri, un labirint de istorie și comerț care datează de peste 800 de ani. Pierdeți-vă printre aleile sale, descoperind artefacte, suveniruri și mirodenii care încapsulează spiritul vibrant al Turciei.

Plecare cu Amintiri: pe măsură ce ziua progresează, ne pregătim să părăsim această țară minunată. Cu bagajele pline de amintiri și inimile încărcate de experiențe noi, ne îndreptăm către aeroport pentru a ne îmbarca în zborul care ne va reconduce pe meleagurile natale.

La Revedere Turcia: în timp ce avionul se desprinde de solul turcesc, ne lăsăm învăluiți de sentimente de recunoștință pentru aventura care, deși se încheie în formă fizică, continuă să trăiască în poveștile pe care le vom împărtăși. Vacanța s-a încheiat, dar ecoul experiențelor noastre răsună în amintiri vii și în așteptarea reîntoarcerii.

Returul plații

Această vacanță oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau indisponibilitatea de a călători din motive personale de sănătate. Află condiții

Maria M

Awesome

Aug 2022

I am in love with this guy! I was in many trips with them and every time I found adventure, safety, care and friendship. I learned a lot of new things! and with them I had the courage to try new types of experiences. Thank you guys. You are amazing!

Mihaela

Great adventures

Mar 2022

You can experiment a large variety of advendures that can make you overcome your limits or indulge yourself with pleasure. Some of those are designed to discover new places and new culture or to discover your inner self. Others can help you find yourself or even get lost.
An always smiling, well prepared team will always find solutions to any problems one might have. Feel free to experiment anything you want, knowing they will keep you safe. Every single adventure enriches your life by gathering memories, laughter and new friends.
I totally recommend!

Razvan S

Always an excellent experience

Mar 2022

Green Adventure is the first provider I started hiking and the experience was great. The mountain guides were professionals and the Tour is one to forever remember. The activities always contains a touch of something special. Highly recommended.An always smiling, well prepared team will always find solutions to any problems one might have. Feel free to experiment anything you want, knowing they will keep you safe. Every single adventure enriches your life by gathering memories, laughter and new friends.
I totally recommend!

Certificări Green Adventure