Vacante externe sezon 2024 la pret redus. Înscrie-te acum!

Legende, povesti si martisoare, de la Baba Dochia la Green Adventure!

Am crescut cu povesti si legende. Ne-am luptat cu zmei si capcauni. Am invatat sa vedem simboluri ale lumii vechi in zilele noastre si sa ne construim viata in jurul datinilor si al traditiilor. Si consideram ca aceasta este o mostenire care nu ar trebui sa se piarda.

🌱 Asa ca la inceput de #Martie2021 va invitam sa ne uitam cu incredere spre un nou inceput si sa ne readucem aminte de legenda Babei Dochia! 🙂

🤍 Pe de-o parte, 1 Martie inseamna unitatea contrariilor, caldura-frig, lumina-intuneric, iar #martisorul primit in aceste zile se porta pana cand se arata semnele primaverii: se aude cucul cantand, infloresc ciresii, vin berzele si randunelele.

Tot incepand de la data de 1 martie, legenda Dochiei ne povesteste despre 🌦 primele 9 cele mai capricioase zile de primavara. Atat de capricioase incat o fac pe Baba Dochia sa-si lepede pe rand cele 9 cojoace care o protejau de vreme schimbatoare. 🌞 #Traditia spune ca de 1 martie, fetele si femeile „is pun o baba” si asa vor afla cum vor fi tot anul, in functie de vremea din ziua aleasa.

💚 Si acum #GreenAdventure va propune sa aducem legendele si traditiile in prezent! La fel ca o Baba Dochia, vom da pe rand, cu fiecare zi care trece, cate „un cojoc”. Acest cojoc este de fapt un martisor. Un martisor pe care noi vi-l daruim cu drag, voua.

🎈 Si la fel cum cere traditia: martisorul trebuie pastrat si folosit atunci cand primavara isi va intra pe deplin in drepturi! 🙂

Asa ca azi va prezentam: #MartisoareleGreenAdventure! 🤍❤️

In perioada 1 – 9 Martie, alege un martisor inedit, o activitate Green Adventure la un pret special fata de pretul normal, din timpul anului. Alege-l pe cel care ti se potriveste si foloseste-l oricand in timpul anului, cand simti nevoia sa evadezi din cotidian! Solicita martisorul tau pe mail: office@greenadventure.ro sau la telefon 0799.990.111.

1. Un martisor numit Rafting!

🎈 la 170 lei/persoana, redus de la 200 lei.

2. Un martisor numit Canyoning Sinaia!

🎈 la 220 lei/ persoana, redus de la 270 lei.

3. Un martisor numit Delta Argesului din caiac!

🎈 la 125 lei/persoana, redus de la 150 lei.

4. Un martisor ajunge la Canyoning in Cheile Oratii!

🎈 la 200 lei/ persoana, redus de la 250 lei.

5. Un martisor pentru iubitorii de munte si Drumetii montane!

🎈 la 110 lei/ persoana, redus de la 149 lei.

6. Un martisor il agatam de Via Ferrata si Tiroliana din Green Camp!

🎈 la 100 lei/persoana, redus de la 140 lei.

7. Martisorul exploratorilor din caiace, pe Neajlov!

🎈 la 160 lei/ persoana, redus de la 190 lei.

8. De Ziua Femeii, 1+1=3

🎈Alege oricare doua activitati Green Adventure la pret* intreg si iti oferim a 3-a activitate la alegere GRATUIT!

9. Ultimul martisor este si cel mai rapid si plin de adrenalina: Power Rafting!

🎈 la 210 lei/ persoana, redus de la 240 lei.

__________

Detalii si rezervari Martisoare: office@greenadventure.ro
Sau la telefon: 0799.990.111

_____

Perioada promotie: 1 – 9 MARTIE 2021
Martisoarele se pot folosi oricand in sezonul de activitati Green Adventure, pana la finalul lunii decembrie 2021. * In cazul promotiei 1+1=3, din cele 3 activitati alese se platesc cele doua mai scumpe.

Ultimele postări