Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

Team building outdoor: beneficii, activitati, locatii

Vrei sa intensifici cooperarea si comunicarea in echipa ta?

Sa dezvolti abilitatile de gandire si de planificare strategica ale angajatilor tai? Vrei sa oferi angajatilor un sentiment de realizare si de incredere in fortele proprii? Sa ii motivezi pentru a fi cei mai buni, atat in viata personala, cat si in cea profesionala?

Programele noastre de team building outdoor sunt concepute pentru a imbunatati eficienta si succesul echipei. Activitatile de team building in aer liber sunt distractive, interesante si ajuta angajatii sa lucreze mai eficient impreuna.

Green Adventure organizeaza team building-uri outdoor inedite. Programele de team building Green Adventure cuprind activitati precum: rafting, plimbari cu caiacul, tiroliana / rapel/ swing, canyoning, alpinism, zbor cu parapanta si moto-parapanta, treasure hunt, yachting … plus multe alte activitati inedite si unice pe piata din Romania.

Activitatile sunt concepute pentru a imbunatati lucrul in echipa, pentru a facilita rezolvarea problemelor, coordonarea, comunicarea si a inspira creativitatea si leadershipul.

Team Building-ul outdoor tine membrii echipei in alerta si plini de energie, creeaza un mediu in care managerii si membrii echipei lor pot interactiona fara a tine cont de ierarhie si ofera membrilor echipei o oportunitate de a-si perfectiona abilitatile lor de conducere.

Programele de team building organizate de Green Adventure se desfasoara intr-un mediu provocator, dar sigur.

Puteti alege dintr-o gama variata de activitati pentru team building:

  • Tiroliana / rapel / swing: se bazeaza pe contributia si cooperarea fiecarui membru al echipei si promoveaza realizarea individuala si depasirea temerilor.
  • Canyoning sau alpinism: pun la incercare abilitatile de evaluare a riscurilor si de gestionare a unor situatii neprevazute.
  • Rafting si/sau plimbari cu caiacul: cu accent pe munca in echipa si gandire strategica. Promoveaza cooperarea si competitia amicala.
  • Zbor cu parapanta si moto-parapanta: motiveaza angajatii sa isi depaseasca limitele si sa exceleze.
  • Treasure hunt: munca in echipa, dezvoltarea simtului de observatie si creativitate.

Locatii pentru un team building outdoor

  • Zona Nehoiu, Buzau – ofera posibilitatea practicarii mai multor activitati: rafting, plimbari cu caiacul, tiroliana/rapel/swing.
  • Zona Targu Jiu – Petrosani, unde se pot practica: rafting, canyoning, alpinism, tiroliana/rapel, zbor cu parapanta si moto-parapanta.
  • Lacurile si padurile de langa Bucuresti: puteti opta pentru o plimbare de o zi cu canoea sau caiacul in Delta Neajlovului, pe lacul Snagov sau treasunt hunt la Mogosoaia.
  • Limanu: sporturi nautice (plimbari cu caiace, catamarane cu vele, scutere submersibile Sea Doo, plimbari cu yachtul) si distractie in parcul Acva Mania.

Va asteptam sa ne aventuram impreuna in proiecte care sa formeze echipe integrate, armonioase, cu spirit activ si mereu tanar! Si toate acestea prin activitati inedite in natura, alaturi de o echipa care iubeste si respecta tot ceea ce ne ofera ea!

Pentru mai multe informatii sau pentru o oferta de pret personalizata, nu ezitati sa ne contactati.

Ultimele postări