Turkey Adventure - 24 septembrie - 1 octombrie. Înscrie-te acum!

Team Sailing: un altfel de team building

„Nu putem directiona vantul, dar ne putem adapta panzele…”

Firmele si corporatiile de top inteleg ca mentinerea dinamicii echipei este esentiala pentru eficienta si productivitatea la locul de munca. Teambuildingul Corporate reuneste angajatii, directorii si/sau clientii si partenerii intr-un loc neutru, in care relaxarea si distractia se imbina perfect cu activitati care necesita cooperare si buna comunicare, ambele instrumente esentiale pentru atingerea obiectivelor de afaceri.

Team Sailing-ul – un altfel de team building. Creativ- Original – Atipic – Eficient.

Cand ai la indemana ingrediente ca Marea Neagra, o marina de yachturi luxoase, echipament nautic complet, parc de agrement nautic, atunci cu siguranta ca si cei mai pretentiosi consumatori de programe de team building vor ramane uimiti de calitatea servicilor si de rezultatul final al evenimentului!

Ati auzit de cea mai eleganta si moderna marina de yachturi de la Marea Neagra? LifeHarbour Limanu este destinatia pe care v-o propunem pentru un astfel de team building. Programul Green Adventure „Team Building Limanu” este personalizat si s-a dovedit a fi extrem de benefic pentru companiile participante. Echipa noastra cu experienta va ghida fiecare echipa printr-o serie de provocari care pun accentul pe importanta lucrului in echipa, comunicare si cooperare, leadership, managementul schimbarii, proactivitatea la locul de munca. In acest teambuilding, participantii care, in marea lor majoritate nu au nicio experienta de navigatie, in primul rand vor invata sa se ocupe de o barca. Fiecare va avea rolul lui pe barca si prin cooperarea in echipa vor mentine cursul barcii.

Plimbarea cu iahtul este o oportunitate unica de a imbunatati comunicarea, de a promova leadershipul si de a alinia membrii echipei printr-o activitate neobisnuita.

Ultimele postări