Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

5 Tipuri de Activitati in CAIAC in programele Green Adventure

Our motto: Keep calm and paddle on! 🙂

Daca avem apa, avem si optiunea de a ne bucura de ea, din caiac. Si avem ceva optiuni, incepand de la unele mai relaxante, pana la unele extreme. Descopera-le pe toate alaturi de echipa de ghizi Green Adventure. Iti spunem sincer ca prima pasiune si incercare cu apa nu a fost raftingul, asa cum ai putea crede, ci caiacul. Si de la prima incercare, am incercat sa ne imbunatatim constant, asa ca in prezent suntem singura firma din Bucuresti, posibil si din Romania, cu profesionisti licentiati British Canoeing. Pe langa faptul ca esti in siguranta alaturi de noi, ne bucuram sa va invatam tot ce se poate in materie de caiac.
Poate credeai ca ai o singura optiune de activitate in caiac. Dar e la fel ca la orice alt sport: odata ce incepi sa ii descoperi secretele, vezi cat de multe optiuni ai si cat de divers. Hai sa vedem ce activitati poti incerca alaturi de Green Adventure in CAIAC!

1. Caiac Recreativ

Cel mai bun exemplu este programul pe Herastrau, ideal pentru un incepator. Experienta activa mai relaxanta de atat, nu se poate! Durata este de maxim doua ore, suficient cat sa ii prinzi gustul si sa iti dai seama daca mai vrei sau nu. Este optiunea ideala de a evada din aglomeratie si oras, si cu toate astea, ramai chiar in mijlocul orasului!

Urmeaza ca si intensitate si nivel de aventura: programul de rasfat pe Delta Argesului, pe care il avem disponibil in sezonul de vara, in fiecare joi (de aici si denumirea de rasfat! 🙂 Cine isi permite o mica bucurie, in premiera pentru weekend, isi ia portia de rasfat si de bors de peste autentic in Delta Argesului), si cel de Caiac pe raul Neajlov. Nu iti face griji, raul este placut, are portiuni mici de rapids, dar nu asta este partea cea mai spectaculoasa aici. Mai degraba te simti ca un Bear Grylls in actiune in incercarea de a strabate jungla amazoniana!
Daca iti plac acestea trei, putem sa trecem la urmatorul nivel!

2. Caiac Expeditionar

Esti deja indragostit de caiac, ai acumulat suficienta experienta si iti doresti o experienta „wild” in natura autentica, salbatica. Noi suntem pregatiti si programele noastre multy-day din Delta Dunarii, lacuri montane, rauri domoale sau Dunare, iti pot oferii o experienta unica de contopire completa in antura alaturi de alti oameni frumosi si pasionati.

3. Caiac de White Water

In fiecare an avem cel putin un curs de caiac de white water, fie in Romania, fie la vecinii din Slovenia, unde raul Soca ne ofera cadrul perfect pentru a invata cum sa abordezi din caiac zonele rapide de rau. Si dupa ce stapanesti tehnica de baza, tu iti setezi singur limitele! Si odata ce ai gustat din acest cocktail de senzatii oferite de caiacul de white water, iti vei dori tot mai mult astfel de experiente.

4. Caiac pe Valuri

Lunile toride de vara, iulie si august, ne poarta caiacele pe la vecinii bulgari, in zona Krapets sau Tuylenovo. Aici apa Marii Negre este mai curata, malul abrupt este interesant de descoperit din caiac si cu putin noroc, avem parte de valuri si de posibilitatea de a face surf caiac. Doar pentru cei care vor sa duca la maxim acul adrenalinei, desigur!

5. Caiac de Vacanta pe mari de cristal

Fiecare sezon de vara ne gaseste in Grecia (Halkidiki, Smothraki si alte insule grecesti) intr-o vacanta activa in care vaslim pe ape deschise si exploram teritoriul elen intr-un mod total inedit: din apa!
Fara aglomeratie si galagie, fara stres, suntem doar noi si bucuria de a vedea de jur imprejur oameni veseli, o apa ireal de albastra si un soare bland de final de vara. Sa va mai pomenim de dormitul si relaxarea avuta pe plaje salbatice, „rezervate” doar pentru noi?

Ultimele postări